Pluspunten
Persoonlijk contact Goed alternatief voor wijn die niet beschikbaar waas
Pluspunten
Gewoon goed!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Een hele snelle levering, zeer goedr klantenservice, en kwaliteit. Niks op aan te merken!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Enthousiasme en goede producten!
Pluspunten
erg snel met zowel leveren als reageren bij een probleem! plus heerlijke wijnen!!
VerbeterpuntenSlechts 1 punt, waardoor ik niet overal een 10 gegeven heb. Dat is nl. (in ieder geval in mijn geval, maar wellicht hangt dit ook af van de plaats voor levering?) het ontbreken van de optie om je bestelling zelf af te halen bij een PostNL servicepunt. Dit omdat in mijn stadsdeel de service van PostNL "nogal hopeloos" is en er geen peil op te trekken is, hoe het loopt met de bezorging. Met name ook omdat ze het altijd "bij de buren" afleveren, zonder fatsoenlijk een briefje daarover in te vullen. Waardoor de zendingen geregeld (enige tijd) zoekraken! Zoals gezegd, als dit zou zijn opgelost, krijgen ze van mij graag een allround 10!
Pluspunten
Vlot cotact en levering hulde.
Pluspunten
zeer snelle afhandeling van de bestelling en de levering.
Pluspunten
Goede adequate afhandeling van bestelling op internet
Pluspunten
Goed verpakt...
Verbeterpuntengeen...
Pluspunten
Snel en netjes geleverd
Pluspunten
heel netjes dat factuur pas na levering kan betaalt worden (maar begrijp ook wel dat dit problemen kan opleveren)
Verbeterpuntenhoge leverkosten we hopen dat het product werkt (argon gas), kan de kwaliteit dan pas beoordelen.
Pluspunten
zeer tevreden over de snelle levering ondanks dat de oud en nieuw er tussen zat, en een goede verpakking ivm het opsturen
Verbeterpuntenheb ik niet
Beeksestraat 29