Pluspunten
Snelle bezorging. Duidelijke website. Goede degelijke verpakking van de flessen. De klantenservice reageert snel en goed op vragen.
Pluspunten
Klantvriendelijk en persoonlijk! Snelle levering en perfect verpakt! Open en eerlijke communicatie!
VerbeterpuntenWaren een aantal wijnen niet op vooraad en de jaargang klopte niet met de website! Hierover ben ik telefonisch wel ingelicht en de smaak was er niet minder door !
Pluspunten
Makkelijk besteld, snel geleverd!
VerbeterpuntenZoals Berry Stevens zei: vooral doorgaan!
Pluspunten
Goede prijzen, goede verpakking, helemaal OK.
Pluspunten
Super service en uiterst betrouwbaar
Pluspunten
Top bedrijf doen wat ze beloven Aanrader
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Zeer brede collectie wijnen zowel vanuit veel europesche en wijnen van de nieuwe wereld alsmede een brede prijs categorie . Zeer goede wijnen in de verschillende prijs categorien. Joost heeft er veel pelzier in om klanten te helpen op ontdekkingstocht naar verschillende wijnen en wijngebieden om de wijnkennis van de kalnten te vergroten. Dit levert regelmatig pareltjes van wijn op! erg fijne wijn-shop met mooie collectie wijn!
Pluspunten
Prettige winkel, klant gericht en goede kennis om de juiste wijn bij gerechten uit te zoeken.
Pluspunten
Snelle reactie op mijn mail nadat de bestelling via de site was mislukt.
VerbeterpuntenBestelling via de website verliep niet soepel. Ik kreeg geen bevestigingsmail. Maar, het bedrijf reageerde accuraat.
Pluspunten
Snelle levering, veilig betalen, klantgericht. Website is helder en overzichtelijk met een mooi ruim aanbod.
Pluspunten
Geweldige service. Joost weet heel goed hoe hij de klant tot Koning moet maken. Top Bedrijf !!!
Pluspunten
Snel en verzorgd!
Pluspunten
Joviale benadering
VerbeterpuntenIk weet het niet
Pluspunten
Heerlijke en betaalbare rode huiswijn Verstand van zaken Proeverijen zijn een aanrader
Beeksestraat 29
4841 GA Prinsenbeek