Pluspunten
De wijn kies jezelf en is meestal wel in orde. Wat veel belangrijker is , is een goede logistiek. Snel, meteen goed, goed verpakt, etc. Bij andere online wijnhuizen heb ik specifiek met de logistiek slechte ervaringen gehad. Aarts heeft het prima voor elkaar. Houden zo!
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Pluspunten
Na de bestelling online werd ik direct gebeld dat mijn bestelling iets langer kon duren dan in eerste instantie was aangegeven. Afspraken gemaakt over de bezorg dag en alles is snel en netjes geleverd
Pluspunten
we werden gebeld toen het bestelde niet leverbaar was en er werd een goed alternatief aangeboden.
Verbeterpuntenverwijder uitverkochte producten van de lijst
Pluspunten
Attent het handgeschreven bericht op de factuur
Hebben dinsdag voor de kerst bestelling gedaan bij Aarts Wijnen. Woensdag zijn wij gebeld dat de wijn niet voorradig was maar die zaterdag bij ons bezorgd zou worden. Helaas is dat niet gebeurd. Na kerstdagen hebben wij een mail gestuurd met de vraag wanneer de bestelling dan bezorgd zal worden; echter geen antwoord ontvangen en tot op heden (het is inmiddels 3 januari) is de bestelling niet geleverd.
Pluspunten
Uitstekende aanbiedingen met prima prijs kwaliteit. Snelle en soepele service en tijdig thuis afgeleverd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering en prima kwaliteit voor een redelijke prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Top bedrijf; een aanrader! Vandaag bestel, morgen in huis.
Pluspunten
Super. Vlot goed en betruwbaar
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle service, goed assortiment en leuke persoonlijke boodschap.
Pluspunten
mooi assortiment
Verbeterpuntenweet niet, er valt altijd te streven naar nog meer spanning etc
Pluspunten
Wijn was toch niet meer op voorraad of dat ik een alternatief wilde uitzoeken. Het ging mij echt om deze wijn heb ik aangegeven. Eigenaar heeft aangegeven dat hij zijn best ging doen de 2 flessen toch via een andere weg te bemachtigen. Is hem snel gelukt en slechts met 1 dag vertraging de wijn ontvangen.
Beeksestraat 29
4841 GA Prinsenbeek