Filtre

Alles klopte zoals omschreven

Ruim assortiment, snelle verzending

Ruim assortiment. Overzichtelijke site. Snelle reactie via de mail bij vragen. En snelle verzending.

Fijne en goede informatie gekregen,wat mij betreft een prima bedrijf.

Goede ervaringen

Veel keuze en goede service

Snel besteld snel ontvangen, top

Betrouwbaar lang dienend bedrijf

Goed geholpen snele levering

Mega service

Ondanks dat de levering niet soepel verliep heeft Eggers alles in het werk gesteld om mij zo goed mogelijk te helpen. Chapeau!

goede webshop

bestelling was snel en netjes geregeld.

Super schnelle Lieferung, Danke schön

Klasse

Alles bestens!

Schneller Lieferung, top Preis, top Ware!

Good quality and attention

Excellent seat, fast delivery, with additional information, good communication with the seller and a quality product. Highly recommended

Snelle levering.

Mooie artikelen en snelle service.

Erg goed

Snel en correct

Prima producten voor een goede prijs

Duidelijke webshop waarop het makkelijk bestellen is. Mooi assortiment tegen concurrerende prijzen. Vlotte levering.

Great shop, extra fast delivery

Great shop, great conversation, extra fast delay on mail, extra fast delivery. Highly recommended!!! 5stars shop.

Snelle antwoorden, goede service

Na ontvangst is product goed. Of het kwalitatief goed is en enkele seizoenen mee zal gaan, weet ik uiteraard nu nog niet. Dat gaan we ervaren. Ervaring in het contact tot nu toe was in ieder geval prettig en goed.

Snelle bezorging

3e keer dat ik wat bestel bij Eggers. Ik krijg via email de status van de verzending. En die klopt! Niks een dag later, gewoon wat afgesproken is. Super!

Klasse Onlineshop.

Unkomplizierte Bestellung und super schneller Versand nach Deutschland. Gerne wieder !

Perfect!!!

Shipped and received vert quickly

Kompetent, schnell und zuverlässig

Montags bestellt, Dienstags versandt, Rechnung gemailt, Donnerstags aus den Niederlanden nach Süddeutschland geliefert. Besser geht nicht, vielen Dank. Hatte erwähnt, dass es sich um ein Geburtstagsgeschenk handelt und siehe da - um den Karton war eine Art Geschenkpapier, hübsch anzusehen. Zufall? Auf jeden Fall eine nette Überraschung. Bin gespannt auf den Inhalt, 2 schöne Bootssitze für unser 30PS-Schlauchboot. Unboxing in 2 Tagen, zum Geburtstag ,-)

Helemaal geweldig.

Zelf de verleerde stoelpoot besteld voor mij eerder gekochte baseplaat. Krijg ik nog even de vraag of ik wel de juiste had besteld. Niet dus. Snel nog even de bestelling omgezet. Kijk dat noem ik nu service.

Topman

Ik zit even gedenken om een voorstoelen te bestellen

Good shop fast shipping

Good European shop, fast DPD shipping. Expand your assortment ! :)

Individuelle Betreuung und Service

Bei meinen Fragen bzgl Produkten wurde mir konkret geholfen. Die Bestellung habe ich auf Grundlage dessen auch durchgeführt.

3 Dorpsstraat

Jisp 1546LD