Goed assortiment goede prijs

Fijne webshop makkelijk zoeken en filteren. Goede service ook toen ik wat terug wilde sturen omdat ik dat niet gebruikt heb.

Super kwaliteit en goedkoop

Super kwaliteit en goedkoop Zondag besteld dinsdag in huis

Goeie ervaring. Snelle levering

Goeie ervaring . Snelle levering

Ik heb de bestelling ontvangen zoals afgesproken. Ook kreeg ik er een gratis stoelhoes bij de bootstoel die ik besteld had.

het bedrijf Eggers super!

Fijn bedrijf ,mooie dingen en vriendelijke mensen. De bezorging was erg slecht DPD . Mijn vrouw en dochter waren de hele dag thuis maar er er heeft niemand aangebeld........... De bestelde stoel was bij een afleverpunt afgegeven. Het regende de hele dag , op het afleverpunt gaven ze ook al aan dat het wel leek of de chauffeur zijn hele wagen met pakketjes daar had leeg gekiept . Zoveel hadden ze nog nooit gehad. Vanuit Eggers vonden ze dat erg vervelend en hebben mijn 5% korting gegeven op mijn volgende aankoop. Dat is een super mooi gebaar, hun kunnen hier ook iets aan doen. Gr Marc

Snelle verzending en goede producten. Aanrader

Zorgvuldig

Snelle levering, goede kwaliteit voor een goede prijs

Snele levering, helemaal top.

Snelle bezorging

Snelle levering en scherpe prijzen

Snelle levering en goede communicatie

Top Shop, unbedingt zu empfehlen!

Super Shop, gute Preise und schnelle Lieferung!

enorm vlotte afhandeling

Zeer vlugge bediening(vrijdagmorgen besteld,zaterdagmorgen!!! geleverd in belgie).Vind de transportkost voor een kleine bestelling wat aan de hoge kant(koste bijna evenveel als het produkt zelf). Voor de rest alles tiptop in orde.

Toppie

Ww

Met overleg van Margret,de juiste stoel gekocht voor mijn visboot.Hele mooie stevige stoel...Zeker een aanrader om hier een stoel te kopen..

Het Kyjoh. Draaiplateau. Tbh. Stuurstoel met voor en achteruit schuif. Is inmiddels gemonteerd en en getest. En prima bevonden!! Gekocht bij Eggers webshop., waar ik ook telefonisch prima geholpen ben Wiebe

goede service

had meerdere artikelen nodig, deze waren niet allemaal op voorraad. snel telefonisch geregeld. en binnen een week complete levering. Top bedankt voor de service!

Perfecte service, zeer vriendelijk

Paar bestellingen gedaan, paar afgehaald. Zeer aardig personeel!

Zeer goede en snelle service

Inmiddels twee bestellingen gedaan, waarvan 1 niet in orde was. Contact gehad met eggers en vervolgens is dit gelijk opgelost. Daarom zeer te spreken over de service!

Prima prijs - kwaliteit en op tijd geleverd.

Ok

Op zich prima. Bij het aankopen werd een net iets snellere levering gesuggereerd, dat was eigenlijk de reden van de aankoop. De levering een dag later was lastig.... verder prima prijs/kwaliteit.

Snel, correct en perfect

Zeer snelle levering en alles in correcte en perfecte staat

Product voldoet aan verwachting. Scotty Orca rodholder. Doet wat het moet doen en zoals omdchreven is. Prima product om zware trolhengel in te gebruiken.

overzichtelijke webshop kwaliteit prijs verhouding goed alleen onduidelijke track and track en redelijk lang onder weg

Superservice

Meedenken en geweldig oplossen. Echt top

3 Dorpsstraat

Jisp 1546LD