Klasse Onlineshop.

Unkomplizierte Bestellung und super schneller Versand nach Deutschland. Gerne wieder !

Perfect!!!

Shipped and received vert quickly

Kompetent, schnell und zuverlässig

Montags bestellt, Dienstags versandt, Rechnung gemailt, Donnerstags aus den Niederlanden nach Süddeutschland geliefert. Besser geht nicht, vielen Dank. Hatte erwähnt, dass es sich um ein Geburtstagsgeschenk handelt und siehe da - um den Karton war eine Art Geschenkpapier, hübsch anzusehen. Zufall? Auf jeden Fall eine nette Überraschung. Bin gespannt auf den Inhalt, 2 schöne Bootssitze für unser 30PS-Schlauchboot. Unboxing in 2 Tagen, zum Geburtstag ,-)

Helemaal geweldig.

Zelf de verleerde stoelpoot besteld voor mij eerder gekochte baseplaat. Krijg ik nog even de vraag of ik wel de juiste had besteld. Niet dus. Snel nog even de bestelling omgezet. Kijk dat noem ik nu service.

Topman

Ik zit even gedenken om een voorstoelen te bestellen

Good shop fast shipping

Good European shop, fast DPD shipping. Expand your assortment ! :)

Individuelle Betreuung und Service

Bei meinen Fragen bzgl Produkten wurde mir konkret geholfen. Die Bestellung habe ich auf Grundlage dessen auch durchgeführt.

Super schnelle Lieferung

Super schnelle Lieferung

perfect

zeer professioneel , niets op aan te merken

Helemaal top

bootstoelen opgehaald. prettig geholpen.

Alles Sehr gut geklappt, super !!!

Alles Sehr gut geklappt, super !!!

Just perfect!

Great service and fast delivery to Sweden!

Snel en gunstige prijzen

Gewoon snelle levering en gunstige prijzen!

Fast shipping, very good communication

Ordered the first time but not the last. Very satisfied customer

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr freundlich, tolle Ware und blitzschnell

Vielen Dank für den freundlichen Kontakt, die tollen Stühle und den blitzschnellen Versand! Jederzeit gerne wieder! Viele Grüße aus Hessen Jan

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer professioneel. Service, levering, enz...

Dame aan telefoon was zeer hulpzaam in het beantwoorden van mijn vragen. Alles is correct verlopen.

Product op tijd geleverd maar was al wel geopend helaas

De (blister)verpakking was al open gesneden. Desalniettemin werkt het product naar behoren

Duidelijke website

Duidelijke website, alle artikelen goed te vinden, goede afspraak omtrent afhalen, prima service

Prima geregeld

Nette website, makkelijk bestellen, snelle levering, Top

Snelle levering en goede kwaliteit.

Ik heb een een Attwood stoel besteld en een universele slede van het merk Springfield. Ik vind van beide dat het een mooie en degelijke kwaliteit is. De levering van beide verliep zeer spoedig, de volgende of de daarop volgende dag al geleverd.

Overzichtelijke site en goede service

Prima ervaring met het bedrijf en als iets niet goed is wordt dat snel opgelost. Enige verbeter puntje kan zijn , vandaag besteld vandaag verzonden .

Uitstekende service

Groot gamma en snelle levering

Keurig geregeld

Als volgens afspraak geleverd

netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd.

Dorpsstraat 3

1546LD Jisp

616520787

Over Eggers Webshop

Eggers Webshop is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van een breed scala aan producten voor huis en tuin. Het assortiment omvat artikelen zoals tuinmeubelen, decoratie, verlichting, gereedschap en huishoudelijke producten. Eggers Webshop richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, gebruiksvriendelijke service en snelle levering.