Gewoonweg fantastisch goed in alles !!! Kopen die handel !!!
Tijdens het zoeken op't Net naar een deftige skibroek terechtgekomen op de site www.skiwebshop.nl. Geen fancy site maar zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk opgemaakt. Weergave van de produkten is zeer duidelijk samen met een uitgebreide lijst van eigenschappen waardoor je ze kan vergelijken met de produkten op hun respectievelijke originele merksites.
Aanbod is uitgebreid. Maar het meest frappante, en uiteraard het leukste als klant, zijn de prijzen !!!
De produkten zijn zodanig scherp geprijsd dat ik eerst niet wilde geloven hetgeen ik zag. Ik zou toch niet opgelicht gaan worden !?!?!
Maar op www.skiwebshop.nl is het gezegde 'als het te mooi is om waar te zijn' TOCH WAAR. Nergens anders was de skibroek zo laag geprijsd. En op basis van de eigenschappenlijst was ik er zeker van dat het de broek was die ik wilde.
Kopen die handel !!! En alles verliep perfect. Niks poespas, duidelijke berichtgeving betreffende de levering welke bijna op de minuut juist was. De verpakking is degelijk en niet hopeloos te groot voor hetgeen er in steekt.
Goed bezig !!! Doe zo verder.