Zeer snel geleverd!

De bestelling was supersnel in huis! Ook heel tevreden met de prijs. De ski jas was 20,- voordeliger dan elders.

Snelle levering & goede kwaliteit

Nu twee keer iets besteld bij de Skiwebshop. Ik hoi van het enorme aanbod tegen een goede prijs. Beide keren was het artikel binnen twee dagen geleverd. Kortom een aanrader

Fijne winkelervaring

Makkelijk te bestellen, de producten zijn goed te filteren op de webpagina, producten zijn van goede kwaliteit. Tijdens bezorging en retourproces wordt je goed op de hoogte gehouden.

Heel netjes, snel en goed verzorgd verlopen

Zeer netjes en verzorgd

Goede webshop die voldoet aan mijn verwachtingen.

De webshop heeft een heel breed assortiment, aangeboden tegen goede prijzen. Het bestelde item was de volgende dag al bezorgd in perfecte staat, netjes verpakt. Niets op aan te merken.

Top service en top spullen!

Mooie kwaliteit ski pakken. Erg tevreden. Snelle levering. In 1 woord: TOP!

Perfecte webshop

Gaat supersnel, goede prijs kwaliteit verhouding, echt tevreden

Als je als omschreven en beloofd. Topervaring.

Goede omschrijving artikelen. Niks retour hoeven te sturen

supersnelle levering

Fijne ski jas besteld, supersnel geleverd, zelfs bij bestellen op zaterdag!

Vlotte levering

Netjes geleverd en goede materialen,en makkelijk te retourneren wat nodig was

Veel aanbod, snelle bezorging

Veel aanbod, aantrekkelijke prijzen en snelle bezorging.

Mooie jassen

En super mooie actie

Weer een mooi Spyder product

Weer een mooie aanwinst uit de collectie van Spyder met een lekker onopvallend kleurtje. Zit prettig en lekker warm.

Super snelle levering

Super snelle levering

Snelle levering, maar niet allemaal de juiste artikelen

4 artikelen besteld en bij levering zaten er 2 juiste en 2 onjuiste artikelen in de doos. Jas en skitrui besteld, maar een andere jas en skitrui afgeleverd. Waarschijnlijk bestelde artikelen niet meer op voorraad. Op de site nu ook niet meer te vinden. Wel van hetzelfde merk en dezelfde maat geleverd. Jammer dat er geen bericht kwam voor het levering dat de bestelde artikelen niet geleverd konden worden.

Snel geleverd!

Duidelijke website - snelle en correcte levering

Dankzij de duidelijke informatie op de website kon ik een goeie keuze maken voor een ski-jas. De maattabel is accuraat en ik ben dan ook heel blij met mijn aankoop! Levering snel en correct.

Perfecte service

Snel geleverd, precies de goede kleur en maat

snelle levering, mooie producten

ruime keuze, goede kwaliteit en snelle levering. Enige nadeel is dat je het retourlabel nog moet printen en niet een streepjescode krijgt die je gewoon kan laten scannen bij PostNL.

Heb nog nooit een bestelling zo snel ontvangen.

De ene avond om 21 uur besteld en de andere dag al om 13 uur bezorgd.

Snelle levering, goede service

Helaas artikel moeten retourneren maar dit gaat snel en gemakkelijk

Overzichtelijke site, prijs kwaliteit is prima en snelle levering na plaatsing bestelling

Fijne stof! Maar toch iets te groot

Had een maat groter besteld, omdat ik zag dat dat werd aangeraden in de reviews. Echter wel iets te groot, maar alsnog een hele fijne broek! Zit erg lekker (en dat zeg ik niet zo snel).

Laagsteen 28

4815 PH Breda