Super snel en keurig bezorgd tegen goede orijs

Meerdere keren items besteld en alles goed en snel bezorgd tegen scherpe prijs. Voor mij de ski shop bij uitstek

Mooie spullen, maar de website is niet heel praktisch

De artikelen hebben een goede kwaliteit, maar de website is niet heel handig; ik had van 1 skibroek 2 maten besteld, maar ik kreeg een jas en een skibroek. Toen ik de andere maat alsnog wilde bestellen, was hij uitverkocht....

Alle eerst informatie die je nodig hebt is aanwezig!

Onlangs ski jas aangeschaft en alle informatie en/ of details die ik nodig had kon makkelijk verkrijgen van product. De juist maat door maattabel per merk en door vele product foto’s een goed beeld van opbergzakken die de jas heeft. Enige verbeterpunten, filmpje wilde zowel op mobiel als laptop niet afspelen en bezorgkosten bij jas/ bestelling van +300,-?

Hele fijne comfortabele skibroek

De skibroek is heel comfortabel en warm. Hij zit wel iets los om m'n taille, dus ik heb er wel een extra riem erom heen.

Super geregeld

Fijne overzichtelijke website waar de artikelen eenvoudig te vinden zijn. Het bestelproces kon soepel doorlopen worden en na het bestellen wordt je goed op de hoogte gehouden van de levering van de zending. Een volgende keer zou ik hier weer bestellen.

Wel wacht ik nog op een skipullie die wel al betaald heb…

Betrouwbare webshop

Betrouwbare webshop, met mooie merken. Altijd snelle levering, en als het onverhoopt toch retour moet, ook dan snelle afhandeling.

Op tijd geleverd en de maat was in 1x correct.

Met hulp van de maattabel op website de passende skihelm gekocht en vlotte levering conform belofte

TOP!

Zeer snelle en goede levering! Leuke aanbiedingen!

Voldoet aan verwachting

Prachtige Tenson jas gescoord in de Sale. Snelle bezorging. Jas exact zoals beschreven.

Goede en snelle afwerking bestelling

Mijn bestelling werd binnen een dag geleverd helaas niet goed moest retour Retour binnen drie dagen afgehandeld Inclusief terug storting van betaling. Andere maat besteld ook binnen een dag geleverd chapoo voor deze website

Goede, duidelijke website en snelle levering

Alles is makkelijk te vinden op de website en de levering is snel. Vond het alleen jammer dat er nog verzendkosten bij kwamen terwijl ik een dure jas besteld had.

Duidelijk en betrouwbaar

Komen hun afspraken na.

Perfect zoals beschreven en snelle levering

Uiterst tevreden met mijn aankopen

Goede website - goede prijzen en kwaliteit. Tijdige levering.

Mooi jack, goede prijs en snelle bezorging

Mooi jack, goede prijs en snelle bezorging

Exact volgens verwachting

Mooie kleding! Maat is perfect en kwaliteit ziet er prima uit. Blij mee!!

Pakketje niet ontvangen

2 dagen gezegd pakketje onderweg en dan ‘s morgens gezegd pakketje geleverd wij waren thuis en hebben niks ontvangen

Ik heb recent een skijas gekocht op skiwebshop.nl en ben heel tevreden over het aanbod, scherpe prijzen, levertijd en service! Ga zeker vaker bestellen.

Goede snelle levering. Maatvoering juist

Een echte aanrader, kwalitatieve producten die snel geleverd worden.

Skiwebshop heeft een ruim aanbod aan kwalitatieve producten met interessante acties. Ik vond meteen wat ik zocht tegen een schappelijke prijs en de producten werden bijzonder snel geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Mooi aanbod

Mooie artikelen en een ruim assortiment. De verzendkosten vind ik minder passend.

Gemakkelijk, snel geleverd en goede kwaliteit. En ik hou van de aanbiedingen.

Alles op een site wat je maar kan bedenken voor de wintersport. Snelle levering en bij goed meten heb je de juiste maat.

Snelle levering!

Skisokken als cadeau gekocht op het laatste moment. Top geleverd. Grappig sokken trouwens. Zal zeer vaker hier bestellen.

Goede pasvorm

Laagsteen 28