Goede pasvorm

Snelle service en leuke aanbiedingen.

Mooie nieuwe collectie Snelle levering.

Dol gelukkig

Vlugge levering kwalitatief goede skipakken heel tevreden met mijn aankoop maat perfect zoals beschreven

Super snelle levering.

Ik had supersnel mijn bestelling binnen. Heel netjes afzonderlijk verpakt in plastic hoesjes. Ski broek ziet er mooi uit en zit lekker.

Spullen snel geleverd en precies zoals besteld

Maten en kleuren zoals op plaatjes. Snelle levering.

Heel goede winkel.

Heb een skijas gekocht, die zeer goed blijkt te zijn! Erg tevreden gebruikt.

Snel geleverd en voor een leuke prijs

Fijne snelle aflevering

Na één werkdag was mijn nieuwe skijas al geleverd. Fijne en snelle service

Hele snelle levering

Twee jassen besteld waren beide de volgende dag in huis. Eentje terug gestuurd deze was erg dun ( zo leer je wat hardshell precies is) Beide mooie jassen, goed verpakt. Goed afgewerkt en kloppend qua maat.

Supersnel

Supersnelle bezorging. Dames skibroek gekocht. Aangegeven werd dat de normale kledingmaat gekocht kon worden. Dat was bij mij niet helemaal het geval. 10 cm te weinig stof of 15 kilo teveel….snif, snif. Vervolgens heeft mijn partner de broek gepast. Hij kreeg hem dicht, zei ik een tikkeltje jaloers…..we hebben de broek maar gehouden. Broek oogt ok en mooie prijs.

GE-WEL-DIG!!!

Altijd snelle levering, duidelijke maatvoering, producten duidelijk en tot in detail omschreven. Altijd perfecte service!

Topkwaliteit en snelle levering

Mooie selectie van hoogwaardige kwaliteit skikleren. Al ruim 10 jaar geleden de eerste skikleren voor de kinderen hier gekocht en ever since…je weet gewoon dat het lang meegaat en ook nog eens een mooie pasvorm heeft. Kortom, een aanrader!!

Zeer vlotte service

Pakketje na 1 dag al thuis geleverd. Pasvorm kwam overeen met vermelding op de site.

Mooie Skijas voor mijn dochter

Mooie jas. Goede kwaliteit. Mooi op tijd geleverd.

Betrouwbaar en goed.

Ruime keuze en aantrekkelijke prijzen. Duidelijke informatie over de producten en snelle afwikkeling. De geleverde producten voldeden precies aan onze wensen

Mooie jas, snelle service

Fijne webshop, maatvoering klopt en jas was snel binnen. Aanrader!

Kwaliteit in produkt én proces

Wat je ook besteld, je krijgt kwaliteit; bij een verkeerde keus kun je gebruik maken van het ongedwongen retour- en/of ruilproces!

Top.

De producten die ik heb besteld zijn goed van prijs en zien er goed uit en ze passen goed .de maat klopt zoals is geadviseerd bij de kilpi dames ski jas grote maat en de kilpi dames ski broek grote maat.

Goede en snelle service

Jammer dat je zo’n groot bedrag moet aftikken en dan ook nog verzendkosten betaalt. Maar services was goed, snelle levering en zoals verwacht!

TOP

SNEL LEVERING TOP KWALITEIT HEELBLIJ MEE

Zeer toegankelijke site

Snelle levering en goede retour service. De site is zeer toegankelijk en levering gebeurt binnen 48 uur. Vriendelijke mailtjes

Betrouwbaar, vlotte dienstverlening.

Na mijn bestelling werd ik snel op de hoogte gebracht van de status van mijn bestelling

Super snel

De kinder ski shirts zaten perfect en super snel geleverd.

Snelle correcte levering

Mooie skibroek voor n nette prijs zeer netjes en erg snel geleverd. We gaan meer bestellen voor de rest van het gezin

Alles goed en snel geleverd.

Laagsteen 28

4815 PH Breda