Snelle correcte levering

Mooie skibroek voor n nette prijs zeer netjes en erg snel geleverd. We gaan meer bestellen voor de rest van het gezin

Alles goed en snel geleverd.

Goede producten, snelle levering en prima prijs!

Ik zocht een skibroek, en middels de eenvoudige filters snel een goed model gevonden. Snel nog twee shirts erbij en besteld. De producten werden snel geleverd in een goede doos.

Erg goede service en snelle levering!binnen 1 dag al binnen.

Levering was al binnen de volgende dag

Geweldig.

Supersnelle levering van weeral prachtige warme fleece vesten.

Fantastische service

Goed product ( POC rugbeschermer) maar een super snelle levering. Fijn!

Zeer mooie napapijri puffer gekocht aan zeer scherpe prijs. Heel tevreden en zeer vlugge levering.

Tevreden

Ik heb Mooie ski kleding via ski webshop gekocht. Er wordt snel bezorgd!

Snelle levering!

Snelle verzending.. Ik woon in Zwitserland en het was er binnen 4 dagen.. De maten klopten zoals omschreven op de site..

Duidelijke website en snelle bezorging

De foto's verschillen niet van de werkelijke producten. Duidelijke en klantvriendelijke website.

Mega snel en mega Goed

Bestellen ging mega makkelijk en had binnen no time mijn bestelling binnen!

Alle bestelde artikelen werden volledig geleverd binnen de voorziene tijd

4 artikelen besteld . Deze kwamen aan in het ophaalpunt met 1 extra dag vertraging. Hiervan werd ik op voorhand verwittigd via mail.... Top.

In de uitverkoop een mooie set van Kilpi gekocht voor een hele mooie prijs. Was blij verrast over de snelle levering en het mooie pak.

Goede en mooie jas.

In mijn zoektocht naar een nieuwe skijas kwam ik deze hier tegen. Op deze website in de aanbieding veel goedkoper dan op andere sites. Goed en snel geleverd in een stevige doos. Heel blij met de jas en hopelijk heel veel plezier van op de piste.

Super snelle levering, mooie kortingen, alles was netjes verpakt.

Snelle levering, maat goed weergegeven

De maat van mijn kleding was goed weergegeven en de levering was ook snel. Gewoon zoals beloofd.

Snelle levering fantastisch apparaat !

Groot aanbod van kwaliteitskleding en snelle levering/service.

Wij waren op zoek naar skikleding, SkiwebShop heeft alles in huis en levert ook nog eens binnen een dag. Grote verscheidenheid aan merken, van goede kwaliteit. In de middag besteld, volgende dag bezorgd, wat kun je nog meer wensen.

Geweldige service, snelle levering.

Alles was precies zoals verwacht. Snelle levering en goede service.

Overzichtelijk en goed aanbod

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Mooie skikleding

Overzichtelijke website, mooie producten en snelle levering!

Voor mij 5 sterren waard. Makkelijke site om te shoppen en je filters toe te passen. Toevallig goede kortingen en een hele snelle levering. Bedankt! Laat de sneeuw maar komen.

Super snelle service en levering! Kwaliteit is ook top!

Maten komen niet goed uit

Twee keer een maat besteld. De eerste keer te klein, een maat groter besteld, kloppen de verhoudingen niet

Alles is mooi geordend en je vindt als goed terug

Laagsteen 28

4815 PH Breda