Super mooie jas, was al ff op zoek naar zoiets

Snelle levering, mooie jas en nu fijn afgeprijsd

Na lang zoeken naar een skijas besloten om deze bij skiwebshop te bestellen. Savonds besteld en de volgende dag al netjes in huis

Professionele webshop en snel geleverd!

Een heel volledig aanbod aan correcte prijzen. Snel gevonden wat ik zocht en met de duidelijke foto’s lekker handig!

Super webshop

Ik kwam via Google op deze site. Ik had eerst de revieuws gelezen, die beloofde niet veel goeds. Toch dacht ik.. ik ga het gewoon proberen en bestellen. Ik heb op zaterdag 2 jassen besteld, en dinsdag werden ze al bezorgd. Super snelle levering! Ik ga vaker shoppen in jullie site. “Ski happy”

Super SkiWebShop!

Een webshop met veel goede merken die serieuze kortingen geeft op de collectie van het vorige seizoen. Daarbij een snelle levering in een iets te kleine doos. (geen probleem verder)

Snelle levering.

Skibroek besteld op zondag en dinsdag al ontvangen.

Top website voor wintersportkleding

Ieder jaar bestellen wij wintersport artikelen, altijd snelle levering. Ruime keuze. Als iets tegenvalt geen probleem, ruilen en retourneren gaat makkelijk

Zeer kwalitatief ondergied

Ik ontving mijn bestelling ZEER snel!

Heel treveden!

Ik heb mijn man afgemeten, op de maat label de maat bekeken en besteld. Alles was vlot verlopen. Heel treveden met zijn nieuwe ski jas ☺️

Goede service en prima levering

Goede en snelle levering vanuit SkiWebShop.

Goed snel en niet te duur

Helemaal top

Zoals steeds een top service en product

Buiten een gebruiksvriendelijke website , ook een topservice; Had deze keer een vraagje voor de klantenservice en ook dat liep zoals het moet, goed, vriendelijk en snel. Een aanrader

Snelle levering, mooie producten, scherpe prijzen

Dit was voor mij de eerste keer dat ik wat op skiwebshop.nl besteld heb. Zeer positieve ervaring, mijn overige skikleding ga ik hier ook bestellen.

Super service!

Mooie aanbiedingen aan het einde van de zomer! Snelle levering!

Snel geleverd en fijne, warme broek

Mijn bestelde skibroek werd snel geleverd, communicatie daarover was prima en de broek is erg fijn.

Super correcte en snelle levering

Super correcte en snelle levering

Prima jas en snel geleverd

Snel besteld en snelle levering

Goede en betrouwbare webshop.

Overzichtelijke website, goede en mooie producten. Snelle levering. Bestelling keurig verpakt.

Ruime keuze met een snelle service.

Snelle, correcte service.

- Heel duidelijke webshop - prima service - snelle en correcte levering

Snelle levering en mooie spullen

Pasvorm perfect dus alles gehouden

Snelle en goede service!

Op zaterdag besteld en op maandag al ontvangen, was ik heel blij mee. Het bestelde jack voldeed ook helemaal aan mijn verwachtingen.

Al verschillende malen besteld, correcte en snelle levering. 1 keer verkeerde maat besteld , teruggestuurd en binnen een paar dagen stond mijn geld al terug op mijn rekening. Nog nooit problemen gehad. Nergens vindt je hetzelfde goedkoper. Ik bestel alleen nog bij Skiwebshop.

Snelle levering en top producten aan een mooie prijs

Snelle levering, mooie producten

Handige website, veel keus en snel en netjes geleverd. Retour ook eenvoudig te regelen. Al met al zeer tevreden

Laagsteen 28

4815 PH Breda