Vlotte levering en goed product

Met 60% korting een fijne skijas gekocht. Vlotte levering en de jas voldeed precies aan de omschrijving

Snel geleverd en juiste feedback over pasvorm

Snel geleverd en Juiste info over pasvorm

Geheel volgens bestelling snel afgeleverd.

Snelle levering van bestelling die voldoet aan verwachting.

Super snelle levering en skibroek is prachtig

Overzichtelijke website! Het pakketje is snel geleverd en skibroek is top!

it is very Good

it is very Good

Complete wintersportwebshop met de beste prijzen en service

Al jarenlang ben ik een vaste bezoeker en shopper van wintersport artikelen op SkiWebShop.nl. De website is zeer overzichtelijk, logisch ingedeeld, je komt geen onhandigheden tegen tijdens het online shoppen. Het fijnste vind ik de uitgebreide filters waarmee je specifieke selectie kunt maken op je gewenste artikelen. Bijna bij ieder artikel staan ook de maattabels erbij weergegeven die je helpen om de juiste keuze te maken. Daarmee word je goed geholpen welke maat je beste kunt nemen. Daarnaast biedt de website regelmatig mooie kortingen aan. Je kunt vaak mooie spullen aanschaffen voor best aantrekkelijke prijzen. Ik heb daarmee zeker honderden euros bespaard die ik op de pistes heb uitgegeven, wie wil dat nou niet? Ook het service is goed geregeld. Het klantenservice is eenvoudig telefonisch te bereiken, zonder wachttijden. De medewerkers nemen de tijd en geven advies als dat nodig is. Verzending gaat erg snel, nog op dezelfde dag, morgen thuis. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant van jullie, houd dit vast en ga zo door!!

Overzichtelijke webshop, uitstekende prijzen

Ik heb de skikledij die ik zocht gemakkelijk gevonden. Wat opviel was dat ook de pasvorm (bv slim fit) werd weergegeven. Ik was hier nl. naar op zoek. Alle info die ik zocht, vond ik (bv duidelijke maattabellen).

Snelle levering, prima kwaliteit

Het zieken op de website was heel eenvoudig. Ook het bestelproces was makkelijk. Ik werd van iedere stap op de hoogte gehouden. Binnen 2 dagen had ik het bestelde in huis. Het pakket was keurig ingepakt. En de ski jas was helemaal top.

Kwaliteit, snel en goedkoopst

Beste prijs voor eerste klas skikleding. Snel geleverd met duidelijke communicatie daarover.

Ze doen precies wat ze zeggen

Goede website, veel aanbod, goede actie kortingen, mooie producten, zeer snelle levering.

Snelle en nette levering

Bestelling was er de volgende dag al. Alles zat netjes ingepakt en de artikelen zien eruit zoals op de site.

Heel tevreden, mooie spullen

Veel keuze, makkelijk bestellen, snel geleverd. Klantenservice is goed bereikbaar. Enige nadeel is, als je wilt retourneren moet je per bestelling retour kosten betalen is 2€ per keer, valt dus wel mee. Maar dat zou, als je het in 1 pakket kunt terug sturen 1x retour kosten kunnen zijn.

Kwalitatief goede producten en vlotte levering

Producten zijn van goede kwaliteit, mooie merken. De levering was ook snel. Ik heb wel een verkeerd artikel ontvangen, dat is jammer ivm retourneren. Ik ontving overigens wel snel een reactie op mijn vraag hierover van de service desk.

Super snelle levering en top jas

Jas is prima. Precies zoals op de site. Maat valt goed. Super sneller levering en netjes op de hoogte gebracht van de levering.

Goede producten, scherpe prijzen, snelle verzending

Goede producten, scherpe prijzen, snelle verzending, goed verpakt, duidelijke communicatie via de mail. Ik ben tevreden!

Voorpret

Een prachtige ski-jas en leuke ski-broek, gekocht in de zomer. Fijn zo'n fikse korting en de voorpret!

Top geregeld

Het is fijn dat er bij staatdat ze maten vallen als de meeste kleding. Het is jammer dat je betaald voor retourneren, maar volledig begrijpelijk én hartstikke duidelijk aangegeven. Dus je weet het van te voren. Bestelling was zeer snel geleverd en precies wat ik nodig had. Zeker grote maten zijn vaak lastig, maar ging hier makkelijk.

Snel en correct geleverd

Gewenste kleding komt overeen met de beelden op de site, dus voldoet aan de wensen.

Mooie jas van kwaliteit

Heb veel te grote maat besteld.

Duidelijke omschrijvingen

Bestellingen gaan eenvoudig en de beschrijvingen zijn goed. Retour sturen kost niet veel en is eenvoudig aan te melden.

Super snelle levering en hele goede prijzen, top!

Enorme keuze van skikledij, degelijke merken en super prijzen.

Super, maatje kleiner ruilen ging probleemloos

Snel geleverd, snel gepast, snel geruild, helemaal goed

perfect

great product, premium adjustement service, quick delivery.

Inruilen blijkt geen optie

Mijn jas was net te klein, ik moest deze terugsturen, en wou hem inwisselen, inruilen lukt niet waardoor ik hem bij herbestelling veel meer betaal omdat de korting niet wordt toegepast

Laagsteen 28

4815 PH Breda