Na twee dagen mijn bestelling al in huis. Goede informatie over bestelling en verzending. Prima product.

Prachtig artikel snelle levering

Het is een leuke webshop, makkelijk dat te zoeken wat je nodig hebt per categorie, veel keuze, gemakkelijk afrekenen en snel in huis. Helemaal Top

Super aanbieding en mooi goede kwaliteit

Kwam deze mooie Rehall Ski Jas&Broek combi tegen voor mijn zoon. Zeer mooi geprijsd en snel geleverd. Mooie kwaliteit en die gaan wel tijdje mee. Op naar volgend ski-seizoen met wat leuke poeder-trips.

Duidelijke overzichtelijke website en snelle levering

Heel snel, duidelijk en prima product!

Goede site, duidelijk en supersnelle levering. Ben ook heel blij met mijn ski-jas en skibroek.

Bestelling en levering naar wens

Zoals boven aangegeven is de bestelling en levering heel soepel gegaan. Hoe een artikel teruggestuurd moet worden is ook duidelijk beschreven, alleen is het lastig dat het retour etiket afgedrukt moet worden. Niet iedereen heeft een printer ter beschikking. Hoe mijn product bevalt kan ik nog niet zeggen, omdat het pas de volgende skivakantie gebruikt zal worden. Het ziet er in ieder geval wel mooi uit.

Top webwinkel

Scherpe prijzen, snelle bezorging, mooie collectie. Ik beveel SkiWebshop.nl van harte aan!!!

snelle service

Fijne skibroek die voldoet aan de uitleg die er bij staat. Onze dochter is er super blij mee!

Top trui voor een mooie prijs

Heerlijke Trui voor skiën en sporten!

Ik heb 2 ski truitjes gekocht in de vioravond en de volgende dag werden ze ‘s ochtends al geleverd.

Geweldig bedrijf!

Snel, goede service, mooie producten!

Vlot.

Mooi produkt, vlotte levering.

Snelle en correcte levering

Top service.

Ik ben zo blij met mijn skisokken ! Ik heb ze onmiddellijk aangetrokken. Perfecte pasvorm en zo mooi ! Ik ben gelukkig !

Correcte afhandeling

Mooie duidelijke website Zeer informatief

Altijd zeer correcte service! Een mooie webshop!

Superleuk

Mooie kwaliteit kleding en heerlijk warm. Goede en snelle service.

Supertzvreden

Gekozen artikel beantwoordt perfect aan omschrijving en service was top en supersnel

Leuke aanbiedingen, snelle verzending

Leuke aanbiedingen op het eind van het seizoen, snelle verzending. En groot assortiment. Voor de vijfde ster zou de retourprocedure net zo makkelijk moeten worden als bij bol.com.

Goede website en gemakkelijk bestellen

Helder, duidelijk en gemakkelijk bestellen en goede prijs

Snel geleverd voor een goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer tevreden.

Mooie spullen van goede kwaliteit en nu voor een geweldige prijs.

Zeer tevreden met de aankoop

Bestelling snel in huis en het voldoet aan zoals omschreven

Duidelijke website en snelle levering

De afbeeldingen, maten info en overige informatie over de artikelen is heel duidelijk. Snelle levering en goede service.

SUPER MOOI

Had liever gehad dat de skibroek gewoon met een rits en knop was geweest.

Laagsteen 28

4815 PH Breda