Prima site, goede spullen (Kilpi!), scherpe prijzen, snelle levering.

Uistekende producten.

Website met veel keus, snelle levering

Alles snel en conform afspraak geleverd

Alles snel en conform afspraak geleverd

Alles heeft goed gelopen.

Ik had een ski outfit besteld and mijn bestelling is op de volgende dag geleverd. Ik ben er heel blij me

Topcollectie

Mooie merken, groot assortiment en nog mijn maat ook. En de juiste koerier PostNL, die je perfect op de hoogte houdt van het levermoment

Hele goede webshop

SkiWebshop heeft het goed voor elkaar. Goede communicatie over aankoop en levering, goede prijs, snelle levering, goede foto’s en video’s van kleding op de website en een goede uitleg over de maatvoering van kleding. Ik heb tweemaal één kledingstuk besteld en heb niets retour hoeven zenden en dat kwam voornamelijk door de goede uitleg welke maat ik moest kiezen. Een NPS score van 10!

Goed en snelle service

Snell service en snelle levering Alles netjes verpakt

Goede snelle levering

Goede website veel diversiteit in alle prijsklassen.

Mooie en fijn zittende skibroek en de volgende dag in huis. Super!

Mooie en fijn zittende skibroek en de volgende dag in huis. Super!

Prima overzichtelijke site, ruim aanbod met scherpe prijzen. Snelle levering.

Fijne website, snelle verzending, netjes ingepakt.

Zeer snel, mooi verpakt, goede communicatie, retour is perfect. Mooi zo!!! Één enkele opmerking over post NL. Zij leveren alles af, ook al ben je niet thuis. Dit kan ik niet appreciëren. De levering kan snel verdwijnen. Suggestie: lever aan De Post.be. Je kan hier als klant kiezen; levering thuis of in het postkantoor. Nooit problemen.

Snelle levering , geen gedoe

Snel besteld en goed op de hoogte gehouden. Geen gedoe dus. Voor herhaling vatbaar!

Maat kwam niet overeen met hetgeen vermeld werd op de website.

Niet mijn beste ervaring met online kopen.

Perfect en snel geleverd!

Nieuw skipak gekocht en de volgende dag al in huis, top verpakt en super snel geleverd, ik ga hier zeker weer bestellen!

Super!!

Gemakkelijke bestelling Super snelle levering Genoeg uitleg over het artikel

Ruim assortiment en snelle levering.

Producten worden snel geleverd. Ruim assortiment in de webshop.

Zeer snelle levering.

Bestelling kwam een dag na ik het besteld had al binnen. Alles netjes verpakt. Het retour melden van mijn artikelen verliep ook erg vlot. Retour sturen kost wel €2,00. Alleen mijn voucher van €10 korting werkte helaas niet. Zal hier zeker eenvolgende keer weer bestellen.

Veel keus aan mooie producten!

Mooie producten, met korting, snel geleverd, simpel terug te sturen.

Super snel! Zeker voor herhaling vatbaar.

Super goed geregeld.

Alles verliep vlot en de dag nadien al bij mij.

Zeer tevreden van jullie. Jammer dat ik toch geen goede maat besteld had, lig dan niet aan jullie. Alles ging vlot bij het bestellen en super snelle levering en verzorgd ingepakt. MVG

Zeer vlotte levering

Op de site vond ik snel wat ik zocht. Nu de bestelling werd het pakketje ook erg snel geleverd.

Bestellen gaat makkelijk en snel.

Tevreden. Een makkelijke manier om snel te bestellen.

Duidelijk website en snelle levering!

Artikel zoals op de foto's. Makkelijk besteld en snel geleverd Ik beveel het aan!

de spullen zijn top in gepakt en op tijd geleverd

De skis zien er goed uit en keurig verpakt

Laagsteen 28

4815 PH Breda