Mooie broek, goede kwaliteit

Zeer tevreden met de aankoop en snelle levering g

Perfect geregeld

Ski’s besteld. Ze zijn snel geleverd en zelfs afgesteld op mijn gegevens. Prima service! Bedankt Skiwebshop!

Goede service, snelle levering.

De webshop geeft aan dat de levering binnen 24 uur is en dat is inderdaad het geval, top service!

Snelle en nette levering tegen goede prijs

Last minute voor vakantie nog snel een skipully besteld. Fijne snelle levering en mooie aanbieding!

Goede producten en sercice

Al verschillende malen iets besteld. Altijd netjes afgeleverd. Het aanbod is groot en de website is duidelijk en informatief alhoewel de specificaties niet altijd zo volledig zijn als op de website van de product eigenaar.

Goede producten, goede prijs, goede service

Mooi product en snel geleverd. Erg blij met m'n nieuwe helm. De webshop is duidelijk, toegankelijk en informatief. Erg prettig!

Supersnel geleverd! Mooi assortiment!

Fijne webwinkel. Altijd snelle levering en mooie merken!

Erg mooie trui

Snel verzonden. Heerlijke trui. Goed materiaal

Supersnelle levering

In de avond besteld en de volgende ochtend geleverd. Top

Meerdere keren besteld over de jaren, altijd correcte levering

Beschrijving van de spullen klopt altijd perfect en levering is ook altijd correct en op tijd.

Mijn bestelling is snel geleverd en past perfect

Mooie ski muts en vest

Superfijne wintersport kleding van Spyder.

Enorm snelle levering!

Avond van te voren besteld en dag nadien al ontvangen! Alles van de bestelling was perfect in orde. Tevreden van mijn aankoop en de service!

snelle levering, goede communicatie, product is top

snelle levering, goede communicatie, product is top

Heb hier mijn ski jas gekocht. De prijs was heel goed. Ook was alles snel geleverd. Een aanrader dus

Lekker shoppen door de fijne website. Perfecte levering en een makkelijk retourbeleid.

Goede ervaring

Product goed , voldoet aan de verwachting en hele snelle levering .

Mooie producten

Ruime keuze, goede prijzen en ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe ski jas. Helaas was de pullie te groot maar voor €2 retour kosten vind ik prima om te betalen. Fijn dat er ook diverse maattabellen zijn, zodat je het goed kan beoordelen.

Duidelijk

Duidelijke website. Snelle levering en fijn retour beleid

Alles was ok

Fijn vest voor een leuk prijsje

Ik zocht een fijn vest voor het wandelen, hier precies gevonden wat ik zocht voor een leuk sale-prijsje.

Snelle levering, alles zoals verwacht!

Goede producten

Meerdere producten besteld , veel keuze en goede kwaliteit Waar vind je nog zo’n assortiment als echte wintersportliefhebber Ook in afgelopen jaren al meerdere malen wat besteld altijd goed

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Nu al voor de 2e keer op rij in winkels niet geslaagd maar in de shop wel. Past precies goed. Ik heb zeer lange armen en benen met een korte rug. XL voor jas en L voor broek En een skipak met een waterkolom van 20k voor onder de 150€ vind je nergens Jammer dat jullie geen fysieke winkel hebben.

Laagsteen 28

4815 PH Breda