Jammer dat je niet kan ruilen. Skibroek voor zoon besteld, helaas te klein. Moet het opnieuw bestellen zonder korting code omdat die verlopen was.

Supersnel

Supersnel en netjes geleverd!

Snelle correcte levering.

Nog nooit een probleem ondervonden !

Goede prijs-kwaliteit en snelle bezorging !

Erg goed

Dag erna al geleverd

in 1 woord top!

Gewoon super . Wordt snel geleverd top gewoon.

Op een vrijdagmiddag een serieus afgeprijsde skijas van een topmerk besteld en de volgende dag al netjes aan huis geleverd. Meer moet dat niet zijn.

Ik shop al jaren bij Skiwebshop.nl

Al jarenlang koop ik skispullen bij Skiwebshop. Het is meestal mjn eerste stop en ik slaag er ook meestal. Het aanbod is groot en de prijzen zjjn scherp. Ook is de informatie goed en het zoeken is ook makkelijk.

Altijd goed

Snelle levering top

Dik tevreden en snelle service.

Zeer gemakkelijk te bestellen op een overzichtelijke web site met veel keuze.

Snelle bezorging

Al eerder hier een pak gekocht. Goede prijs en snelle levering!

Snelle levering, goed bereikbaar en meteen reactie op een foutje

Mijn spullen had ik super snel in huis, helaas was mijn pakket zwaar beschadigd maar na contact met de klantenservice was alles binnen 1 dag opgelost. De artikelen zijn van goede kwaliteit. Ik ga zeker weer bestellen!

Hele goeie service

Mijn jas was kapot, meteen een vouser gekregen voor een nieuwe, alleen die jas die ik bestelde was wel goedkoper, dus ik had wel nog een bedrag terug moeten krijgen

Heel goede communicatie, vlotte levering, goede prijs-kwaliteit

De telefonische communicatie verliep heel vlot, heel behulpzame dame. Snelle levering. Het product,de skibroek, was net zoals beschreven op de website.

Netjes ingepakt en snelle levering

De bestelling is netjes ingepakt en snel geleverd. Gewoon top!

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en snelle levering. Einde seizoen grote kortingen. Zonder problemen retourneren mits kleine vergoeding.

Snel en top

Snelle levering top prijzen

gebruiksvriendelijke website en klantvriendelijke service

zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website: overzichtelijk en goede informatie, ontworpen met gebruiker in gedachte (filters, overzicht, informatie, maattabellen) Snelle levering en goede voorwaarden (retour)

Van bestelling t/m levering verliep prima

Goede website met veel keuze aan producten. Bestelling verliep vlot, levering ging vlot. Dik tevreden. Maatadvies klopte, dat is altijd prettig.

Ervaring was top, echt blij met de broeken!

Ik zocht een tijdje naar de geschikte broeken voor het skiën maar eindelijk heb ik mijn favo broek gevonden bij Skiwebshop.nl Blij mee!!

Duidelijke site, goede prijzen en snelle verzending en makkelijk retourneren

Goed maar jammer dat de kortingscode niet werkt en ook niet nadien nog verwerkt kon worden.

Keurig op tijd geleverd, met correcte inhoud

Nog snel even voor de short ski, een nieuwe skibril, vorige was kapot, en handschoenen, oude waren versleten. Alles met korting, ik superblij

Super service

Mooie groene skibroek besteld en werd binnen no time geleverd. Prijs kwaliteit is super

Een fantastische webshop met een geweldig aanbod

Al meerdere keren op deze site besteld, en telkens heb ik mijn producten binnen maximaal 2 dagen ontvangen. Super goede service! Ook retour sturen gaat heel makkelijk en de ski kleding is tevens van zeer goede kwaliteit! Al met al zeer tevreden over deze site.

Laagsteen 28

4815 PH Breda