Uitstekende ervaring

Zeer gebruiksvriendelijk en snelle verwerking/verzending.

Duidelijke site mooie produchten

Sneller service mooie duidelijke site

veel keuze

voordelen: veel keuze snelle levering nadelen: als het product geleverd wordt zie ik dat de prijs ineens een pak lager is. ik heb bv. een nieuwe skibril gekocht. de dag bij levering was deze 30 euro goedkoper. Ik mocht deze terugsturen en een nieuw bestellen maar dit was helaas niet meer mogelijk omdat deze niet meer leverbaar is

Super snelle levering

Ik had last minute (net voor mijn wintersport vakantie) toch gesloten om een nieuwe skiplly en broek aan te schaffen. Deze werd de volgende dag al geleverd. Retourneren gaat ook vrij makkelijk.

Snelle levering, top producten aan mooie prijzen!

Snelle levering!

Makkelijk bestelproces & snelle levering tegen goede prijs

Blij met skibroek

Leuke aanbieding van skibroek, goed verpakt en snel geleverd.

Product naar wens. Vlotte levering.

Helemaal goed.

Topwebwinkel voor skikledij !

Alleen maar positieve ervaringen met Skiwebshop ! Heel correct, mooie kledij & snelle levering ! Ideaal ! Ik ben fan !

betrouwbaar en goede kwaliteit

betrouwbare site en goede kwaliteit, bestel al jaren alle ski kleding via deze site voor het gezin

Top producten en super snelle levering wat kan je meer wensen? Hier koop ik zeker nog!!

Gevonden wat ik zocht aan een goeie prijs. Daarboven op super snelle levering. Ik kan deze shop enkel aanbevelen!

Binnen 24 uur was mijn bestelling binnen. Ben heel tevreden

Super mooie skikleding

Geweldige skikleding gekocht voor een mooie prijs. Super kwaliteit echt een aanrader en volgende dag in huis. Top bedankt!!!!

prima prijs kwaliteit maar ...

Prima prijs kwaliteit maar het retourproces (tegen extra kosten), en dus terugbetalen duurt echt veel te lang t.o.v. andere webwinkels. Het lijkt er soms op als je na een tijdje een mail stuurt er pas beweging in komt. Het antwoord is steevast dat volgens hun voorwaarden de verwerking 2 weken kan duren. Dat staat wel erg in contrast met andere webshops en dat is jammer en onnodig.

hele snelle levering

Heel fijn dat alles de volgende dag aanwezig is, alles voor de wintersport is hier te krijgen

Gebruiksvriendelijke site

Erg makkelijk te bestellen en een nog snellere levering. Helemaal happy.

Super fijne site

Hele overzichtelijke site ik hen er een mooi skipak gekocht. Snelle levering en ook snel geregeld met de retour. Het geretourneerde moet nog verwerkt worden dus wacht nog op dat geld. Maar in omschrijving staat wel dat het enkele dagen kan duren.

Amazeballs!

Fijne webshop die overzichtelijk is, snel kan vinden wat je zoekt en goede prijzen aanbiedt!

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Al meerdere bestellingen gedaan bij skiwebshop en altijd zeer tevreden Beschrijvingen zijn duidelijk. Jammer genoeg kun je je spullen tegenwoordig niet meer zelf ophalen of ter plaatse passen.

Zo makkelijk en snel

Webshop is duidelijk, bestellen gaat eenvoudig. Volgende dag al bezorgd, super snel. Skibroek helemaal volgens beschrijving. Prettige ervaring met Skiwebshop

Goede info en snelle Service

Gewoon in een keer goed

Na bij meerdere webshops niet passende skihelmen gekocht te hebben, bij SkiWebShop in een keer geslaagd. Zeer blij met de aankoop!

Zoals beloofd snel geleverd.

duidelijk en snelle levering

fijne webshop met duidelijke en helder overzicht

Supersnelle levering en duidelijke informatie

Goede omschrijving van het artikel en supersnelle levering. Goede e-mail van de status bestelling Skibroek zit fantastisch

Laagsteen 28

4815 PH Breda