Betaalvenster loopt vast

Website loopt in het betaalvenster vast wanneer ik onder mijn account ben ingelogd. Als ik als gast bestel lukt het wel. Vindbaarheid en filters zijn goed, zo de producten gevonden die relevant zijn.

Goed voor elkaar

Twijfels door de negatieve recensies, maar toch besteld. Broek netjes twee dagen later in huis, goede maat en net zoals op de foto. Track en tracé klopte ook met de bezorgtijden dus zeer tevreden.

Stipte levering

Overzichtelijke website met goede info over de voorraad van de producten. Het overzicht over de beschikbare maten zijn goed weergegeven en de maattabel is ook gemakkelijk om de juiste maat te kiezen.

Snelle levering. Mooie helm

Mooie kwaliteit kleding

Verrassend mooie skibroek en skipully. Zit goed en met elastische stof, dus handig met zitten of bukken en zeker met skiën.

Uitstekende service

Vlot en snel geleverd

Snel geleverd, goed product

De handschoenen zijn snel geleverd, duidelijke omschrijving (ook qua maatvoering). Prima handschoen voor mijn dochter.

Snel, duidelijk, goede prijskwaliteit en geerlijke communicatie

Het was lastig kiezen, zoveel! Maar heel tevreden, snelle levering en de communicatie maakt het extra leuk!

Goede prijzen, goede service

Ik deed laat op de avond een bestelling. Het liep even technisch fout met de betaling en bevestiging, maar toch kwam alles goed. Snelle levering. Correcte inhoud. Nu nog zien hoe gemakkelijk ik 1 item, dat er anders uit ziet dan verwacht, terug gestuurd krijg...

Prima product, snelle verzending!

Prima product!

Snelle levering en goede producten

Er is een groot assortiment aan artikelen, goede kwaliteit en wordt snel geleverd. Hele fijne webshop

Makkelijk besteld en snel in huis

Makkelijke website met ruim assortiment. Snel in huis en netjes verpakt.

Uitstekend.

Snelle correcte service. Jassen passen als gegoten en mooi. Top.

Helemaal zoals mijn verwachtingen!

Skikleding was perfect in orde, en paste super goed! Helemaal tevreden!

In orde

Duidelijke omschrijvingen, snelle levering

Goed en snel geholpen!

Super mooie en goedkope skijas gekocht, deze kwam snel binnen en is super warm!

Gewoon goed

Uitgebreid assortiment, overzichtelijke website, mooie aanbiedingen, snelle en nette levering. Prima klantenservice met snelle en correcte reactie.

Vlotte levering

Mijn eerste bestelling hier gedaan. levering was snel en van goede kwaliteit

Snel geleverd, goede prijs

De skibroek besteld, binnen 3 dagen thuis bezorgd (ondanks de drukte ivm kerst). Retourzending ging ook erg eenvoudig. Ik ben erg tevreden en ga waarschijnlijk in de toekomst vaker bij Skiwebshop.nl bestellen!

Prima online webshop

Mooi skijas en bijpassende skibroek gekocht, snelle levering, geen gezeur

Prima service, prijs en product

Zeer tevreden, bnnen de week had ik mijn skihelm en was exact zoals beschreven aan scherpe prijs!

Super en snel

Aanbevolen, snelle levering en goede prijs.

Exellent!

Mooie korting, vlotte levering Bedankt!

Snel besteld snel bezorgd Super Ski webshop

In 1 woord fantastische webshop !

Super winkel

Snelle levering mooie spullen