Snel, goed en voordelig.

In de avond besteld en de volgende dag in huis.

Spullen kopen gaat prima, maar als er een probleem is...

Ik heb regelmatig skikleding besteld bij Skiwebshop. Altijd prima, op tijd bezorgd en netjes verpakt. Maar bij mijn laatste bestelling ging het toch niet helemaal goed. Ik was de kortingscode vergeten (toch zonde als je voor 250 euro besteld). Gelijk gereageerd, binnen 1 minuut. Mijn bestelling kwam de volgende dag, netjes, maar op mijn mailtje over die korting werd pas na een week gereageerd. Ja, toen konden ze het ineens niet meer in orde maken. Dus als je maar besteld en betaald, gaat het goed, maar van service en klanttevredenheid hebben ze nog nooit gehoord.

Snelle levering. Netjes verpakt

Rafael

Excellent delivery service and product! The Snowboard jacket is really good! The information provided by the website about rain, wind and how warm the coat is helped me a lot to pick the right one for me.

Bij SkiWebShop.nl een skihelm besteld. De volgende dag werd de helm netjes op tijd geleverd conform bestelling. Correcte verpakking.

Super !

Het voorstel voor de juiste helm was prima

prima!

bestelling werd netjes de dag erna geleverd. Zeer tevreden over levering en inhoud van het pakket. Mooi aanbod op de website. Voor ieder wat wils. Heb al meerdere malen besteld.

Top en snel geregeld

Cadeau vergeten te kopen en vanavond besteld en ik had het shirt morgen in huis blij mee, dank jullie wel.

Breed assortiment!

Breed assortiment, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering.

Super blij mijn nieuwe jas.

Goede website, eerlijke prijs, vlotte levering.

Zoals je van een goede webshop mag verwachten

Gewoon doen wat er wordt beloofd. Snel en professioneel!

Snelle bezorging voor een goede prijs en ik kreeg wat ik kocht

Ontevreden

Product is niet compleet, binnenvoering van de skihelm ontbreekt gewoon. Contact gezocht via klantenservice pagina, en ben ondertussen langer aan het wachten op antwoord dan aangegeven. Je kunt op totaal geen andere manier contact met ze krijgen

Product voldoet aan beschrijving in al zijn facetten

Product (skibroek) aangekocht op basis van aan vermelde maatvoeringen. Klopte en paste perfect.

Ski broek gekocht

Zocht een skibroek in een grote maat 52 . Hij zit goed , alleen wat te lang. Kortere maten zou fijn zijn

Fijne webshop snelle levering

Goede ervaring, mooie jas gescoord

Prima service. Aanrader

Mijn handschoenen werden netjes en zeer snel geleverd.

Zeer snelle en correcte levering

Donderdagavond bestelling geplaatst. Vrijdagnamiddag bestelling ontvangen. Ben een zeer tevreden klant.

Het zit fantastisch

Zeer tevreden over mijn bestelling!

Afgelopen week heb ik voor het eerst iets besteld bij SkiWebShop.nl. De levering was enorm snel, de volgende dag al binnen. De producten waren ook super. Ik had verschillende modellen en maten besteld omdat ik niet precies wist wat zou passen en eigenlijk wilde ik 4 van de 5 skibroeken houden! Als ik nog iets anders nodig heb zal ik hier zeker opnieuw bestellen.

Supersnel geleverd

Helemaal top, snel en fijn!

ruime keus in kwaliteits kleding

Ruim aanbod in skikleding, in mijn geval jassen. Goed filterbaar en daardoor een overzichtelijk beeld. Snelle levering en een eerlijk retour en verzendbeleid. je betaald altijd en eigen bijdrage voor verzending en retournering.

Uitstekend. Makkelijk bestelproces, snelle levering en super kwaliteit!

Bestelling ging makkelijk en duidelijk. Er was een snelle levering en het product was ook super. Maatvoering en kwaliteit kloppen, super tevreden!

Vraiment très bien

J’ai commandé une tenue de ski complète de la marque Spyder (veste, pantalon, 2 pulls, gants et bonnet); site très bien fait, livraison très rapide (2 jours par PostNL) et commande bien emballée. Seul problème, la taille du pantalon était trop grande et pas d’échange possible. J’ai donc dû renvoyer la taille XL, et faire une nouvelle commande pour le L. Je suis en attente du remboursement du XL, qui devrait se faire dès qu’ils auront reçu mon envoi retour (via PostNL également).

Snelle levering!

Ruime keuze, snelle levering.

Laagsteen 28

4815 PH Breda