Goede webshop

Ruime keuze, makkelijk bestellen en snelle levering. Half minpunte de pittige prijzen.

Prima in orde

Alles was in goede orde en netjes geregeld.

Geen klachten

Snelle levering, doen wat ze beloven. Kreeg zelfs 1 gratis plectrum bij mn bestelling. Zou alleen wel handig zijn als je op de site ook kan filteren op de dikte van de plectrums. Verder niks te klagen

Prima prijs, leveringstijd langer dan verwacht.

Woensdagmiddag besteld, werd zaterdag geleverd. Verder prima.

Een snelle en goede levering!

Een dag nadat ik de snaren had besteld, zijn ze al geleverd! Ben heel tevreden over de snelle service.

Uitstekend!

Snel en goed

Snel en netjes

Snelle levering en wat ik besteld had

Snelle en correcte levering

Prima service!

Persoonlijk contact als er iets niet aanwezig is. Kijken samen naar een oplossing

super

Perfecte ervaring. Snel en ze doen waarvoor ze zeggen dat ze staan. Ik belde ook nog even met een vraag over mijn bestelling. Ik sprak iemand die wist waar hij het over had, vriendelijk, menselijk en gewoon weer eens normaal was. Het goedkoopste merk dat ik bestelde was echter niet in voorraad, daarom kreeg ik een iets beter merk. Supertof.

snel en accuraat.

Uitst

Helemaal super!

Zocht een goeie drumcomputer voor mijn kleindochter; vond m hier, in de aanbieding, volgende dag in huis. Stevig ding, goede opties, fijne pads, helemaal goed.

Snel ontvangen. Product (gitaarband) ziet er mooi uit, maar kwaliteit valt wat tegen. Vrij dun en ik denk bij veel gebruik zal deze naar verwachting snel slijten Is niet terug te vinden op de website hoe de kwaliteit is. Eu 7,50 is behoorlijk hoog bedrag voor verzendkosten.. grote over doos.. zou kleiner kunnen.

Vandaag bestelt voor 19.00 uur ,volgende dag in huis gaat niet op ,maar dat zal wel aan tnt post lig

Zie boven

Goeie snaren, keurig verpakt geleverd

Ik kon makkelijk en snel vinden wat ik zocht

Ik had losse snaren nodig. Niet elke webwinkel biedt dit aan, en als het wel kan dan moet je minimaal 10 stuks afnemen. Bij Stringweb is dit geen probleem. Ook setje 10,5 snaren besteld. Kom je niet vaak tegen. Bezorging prima.

Het bestelde artikel zoals aangegeven ontvangen.

Goede afhandeling van mijn bestelling. Geleverd volgens afspraak. Artikel voldoet aan mijn verwachtingen.

Ik heb mijn bestelling niet gekregen

Ik heb op 5 augustus, 3 artikelen besteld. De website zegt "voor 17:00 besteld, morgen in thuis". Dit was 4 dagen geleden, en ik wacht nog steeds voor een email over het verzenden van mijn artikelen.

Keurig verzorgd op tijd bezorgd

Naar tevredenheid

Vandaag besteld en morgen in huis, soms dezelfde dag nog prima...

Zoals vermeld snelle levering en genoeg keus voor iedereen primaaaa...

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

Nog geen idee..product nog niet ontvangen

Zie boven

Ik ben zeer tevreden

Snelle levering van goed product voor een lage (re) prijs, i.v.m. andere aanbieders.

Gitaarsnaren voor een aantrekkelijke prijs

Na wat vergelijken kom ik uit bij Stringweb die voor ‘n scherpe prijs kwaliteits gitaarsnaren leveren , vlot en op tijd.

Keurig snel bezorgd

Niets aan toe te voegen