Snelle levering en prima snaren

Snel en vertrouwd!!

Uitstekende service wederom. Ik bestel al jaren bij Stringweb, naar volle tevredenheid. Zeker een aanrader. Gr Wil

Voor herhaling vatbaar

Snel, zorgvuldig en efficiënt

Een dik verdiende 10.

Mooie producten voor heel vriendelijke prijzen. Keurig de volgende dag bezorgd door PostNL.

top

alles vlot en op tijd

Betrouwbaar adresen goede service.

snelle levering goed product met zelfs een verassing erbij .

Mooie straplocks!

Ik kende Stringweb niet, maar puur op prijs een paar goudkleurige straplocks besteld. Prijs is zeer scherp en het geleverde product ziet en voelt goed en degelijk aan. Snelle levering met gratis plectrum erbij. Moeite waard om eens vaker de site te bezoeken!

Zeer goede ervaring! Plegen overleg! Komen afspraak na, zéér belangrijk!

Goed op de hoogte gehouden.

Snel geleverd, product voldoet aan verwachting

Beter geluid, en minder storing signaal dan met standaard niet afgeschermde kabel.

Wat een superbedrijf. Ik bestel snaren via het internet en de volgende dag heb ik ze in mijn huis. Da's toch geweldig

hoge kwaliteit snaren

Voor mijn Spaanse gitaar zocht ik de beste snaren en kwam bij stringweb terecht. Goede service en kwaliteit. Logisch dat het dan geld kost.

Goed verpakt, snel verstuurd

Ruime keus, volgende dag in huis.

Groot assortiment voor redelijke prijzen en goede service

Veel keuze per artikel. De prijzen zijn gewoon goed. Goede service, een van de bestelde artikelen bleek niet voorradig waarover ik vlot een melding kreeg. Twee dagen later artikel toch geleverd. Netjes!

Top service!!

Mooie prijzen en een uitstekende service. Ik koop al jaren bij Stringweb. Goede producten tegen aangename prijzen. En snel geleverd!! Top!!. Gr Wil

Super klantenservice

De specifieke kleuren plectrums die ik had besteld waren er niet. Er werd krijg contact opgenomen om te overleggen en ik heb 4 ipv de bestelde 2 kleuren gekregen, zodat er hopelijk iets van mijn gading bij zat.

Great!

Nice to be able to buy singles, and fast delivery.

helemaal goed

Netjes verpakt afgeleverd

oke

Prima snelle bezorging. In de plectrumhouder passen minder plectrums dan dat ik tevens besteld heb. Volgende keer moet ik wellicht eerst even navragen.

Breed aanbod, realistische prijzen.

Te snel geleverd dat komt niet vaak voor toch. Gevraagd om het op een maandag te leveren, Tot onze verbazing werd het pakket zaterdags al geleverd gelukkig waren we thuis.

Prima product een snelle levering

Een goede en duidelijke site

Goede deals, makkelijk en snel

Leuk en makkelijk om zelf een pakketje plectrums samen te stellen, en voor een hele scherpe prijs!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Uitgebreid assortiment en goede servies en snelle levering

Sint Bonifaciuslaan 55

5643NB Eindhoven