Prima service!!

Ondanks de drukte bij de post snelle levering. Goede producten. Als muzikant kan je hier voor een nice price van alles vinden. TOP

Niet aarzelen gewoon bestellen!

Mijn dochter van 8j had een Svador Cortez gitaar nodig voor haar gitaarles. Toevallig heb ik Stringweb ontdekt om het online te bestellen. Prijs top! Uitleg top! Verzending super snel naar België! Ze hebben mij per mail heel goed en snel geholpen. Alles is tip top verlopen! Niet twijfelen, gewoon bestellen! Bedankt voor de goede zorgen!

Snel geleverd en nette afwerking

S'avonds laat besteld, 2 dagen later ontvangen. Er miste een capo maar de customer service medewerker heeft bijna onmiddelijk en deze snel nagestuurd.

Mijn bestelling snel en goed verpakt geleverd. Prima alternatief voor de fysieke muziekwinkel in lockdown tijd.

Ben er niet blij mee.

Maandag een brievenbuspakje besteld. Nu nog niks ontvangen. Kan er nu dus vanuitgaan dat dit pas dinsdag (8 dagen later thuis aankomt) Voor 18 uur besteld morgen in huis oftewel ik kon er vanuit gaan dat het iig die dag verzonden zou worden. Dat was de reden dat ik koos voor stringweb en niet voor andere sites die het pas de volgende dag zouden sturen. Met een beetje rekenwerk wanneer het maandag verstuurd zou worden kon ik er wel vanuit gaan dat het uiterlijk donderdag in de brievenbus zou liggen. Ik zou een email ontvangen wanneer het verzonden zou worden en dit was pas de volgende ochtend om half 8. Dan acht ik natuurlijk de kans nihil dat het die dag uberhaubt aankomt. Ik vind dat de tekst voor 18:00 besteld morgen in huis van de website af moet op momenten zoals deze en het bedrijf het dus te druk heeft om het uberhaubt meteen op te sturen.

Prima snelle levering

Ondanks feestdagen toch een snelle levering van de bestelde artikelen

Gisteren besteld vandaag in huis. Ook in deze drukke tijd is er binnen een dag geleverd.

Prima winkel om ook on-line te kopen

Goede verzorging en verpakken van de bestelde producten, snelle levering zoals beloofd op de site... Je wordt netjes gebeld als er een afwijking in de bestelling zit, kortom een prima gitaar web winkel met vele onderdelen...

zeer snel top

helemaal tevreden met de bezorging

Fijn om te weten dat ik hier snel nieuwe snaren kan bestellen.

Veel keuze en Top service.

Stringweb inspireert mij om gitaar te spelen

Beste lezers, Ik heb onlangs een goedkope gitaar houder gekocht. Snel geleverd door stringweb. Daarbij heb ik een gratis plectrum gekregen en 10 procent korting op de volgende bestelling. Erg aardig , dus ik heb gelijk nieuwe snaren besteld. Stringweb.nl is zeker aan te raden aan iedereen die passie heeft voor muziek. Inspire people and you will get inspired. Thanks iedereen en fijne feestdagen.

Prima winkel. Goed product snelle levering.

Prima product. Snelle levering en zeer klantvriendelijk. Een aanrader.

Snel, goed verpakt, plectrum er bij, fatsoenlijke prijs.

Niets aan veranderen, perfect !!!!

Slecht

Geen besteding ontvangen

mooie producten voor mooie prijzen

overzichtelijke website met veel variëteit

Niets op aan te merken.

Alles is prima geregeld.

Uitermate tevreden

Makkelijke website, snel besteld en geleverd! Alles volgens verwachting en beschrijving.

Correcte snelle levering

TOP

Gemakkelijk te vinden, snelle service en goede kwaliteit

Gemakkelijk te vinden, snelle service en goede kwaliteit

Fijn contact, denkt mee en service!

Ik heb wat accessoires zoals slagplaat, brugzadel en meerder dingetjes gekocht. Contact kreeg ik door de telefoon met wat uiteg en dat is top. Verkeerde snaren uitgezocht en teruggestuurd, nieuwe ontvangen. Prima service.

Ik had o.a. 5 setjes van een merk besteld. Ik werd netjes gebeld dat er maar 3 op voorraad waren, of ik die direct al wilde ontvangen of dat wachten tot ze weer binnen waren (voor het eind van de week) ook goed was. Ik ging akkoord met het laatste. Dat was op dinsdag. Op donderdag had ik de complete bestelling in huis.

Snelle bezorging, nieuw en onbeschadigd product.

Eerste bestelling, gitaarkoffer. Na 1 werkdag bezorgd zoals beloofd. Koffer was nieuw zoals het hoort. Super!

Prima informatie en service!!

Heb een gitaarkoffer gekocht en deze snel ontvangen. Bij vragen ben ik meteen gebeld voor extra informatie!!! Zeer tevreden!

Mooie prijskwaliteit

Uitstekend en een snelle service. Chapeau!!

Sint Bonifaciuslaan 55

5643NB Eindhoven