Heel goed!

Supergoed! Heel tevreden!

Uitstekend.

Meerdere malen gebruik gemaakt van Kussens.nu Altijd prima kwaliteit. Ook een keer eigen ontwerp laten maken. Is prachtig geworden, ze denken goed mee.

Prima kussens, snelle levering

Ik vond het lastig kiezen online, na overleg over de vulling en de ontvangst van stofstalen was de keuze snel gemaakt. Inmiddels zitten we heerlijk op onze nieuwe tuinkussens.

Mijn ervaring met kussens.nu is goed. We zijn in de winkel geweest waar wij goed advies hebben gehad. Daarna werden de kussens thuis bezorgd. Ze waren heel mooi! Na enige tijd viel ons op dat de kussenhoes van 1 zitkussen wat los zat. Contact opgenomen waarna we goed geholpen zijn! Ik zou hier zeker een volgende keer bestellen voor onze andere zithoek. Groetjes Patty en jacob

Goede kwaliteit

We hebben veel plezier van ons mooie buitenkussens. Echt goede kwaliteit tegen redelijke prijs!

Precies als verwacht, kussens zitten perfect!

Superkwaliteit👍🏻

Leuk personeel, goede service , snelle levering en topkwaliteit

De kussens blijven mooi v kleur en drogen snel

top kwaliteit

goede service. kwaliteit ook top ruime keuze uit stof en gemakkelijk zelf op te meten

Mooi, perfect afgewerkt maar niet echt om in te ploffen

Kussens zijn leuk maar iets de dik. Ik hoop dat ze bij gebruik echt plofkussens worden. Nu zijn het eerder harde kussens

Wat een goede service. Eerst een voorbeeld kussen laten komen. Bleek ik fout gemeten te hebben. Geen probleem ik kon het kussen meteen terugsturen en kreeg mijn kussens met de goede maat supersnel toegestuurd. Ik heb ze nu 3 jaar en ze zijn nog even mooi. Mijn complimenten.

Goede kwaliteit, houdt zich aan de afspraken,snelle levering. Een aanrader!

Heel tevreden, zal in de toekomst zeker weer hier bestellen

Prachtige kussens

Kussens waren precies zoals de verwachting. Ze zitten heerlijk en zijn het geld meer dan waard

Mooie kussens

Snelle levering, fijn meegedacht. Heel tevreden.

geleverd en gedaan wat is beloofd

Keurig op tijd en in goede kwaliteit het product aangeleverd.

Prima ervaring

Zo fijn als je niet zo handig bent met naald en draad: kussens op maat, op de millimeter nauwkeurig, mooie sterke stof en perfect genaaid! Als ik nog eens kussens nodig heb, weet ik mn adresje 😊.

Snelle levering en prima product. Zeer netjes afgewerkt👌🏻

Mooi. Goede kwaliteit en sneller dan verwacht geleverd.

Volgende keer bestellen we uiteraard weer bij Kussens.nu.

Gewoon top

Ik heb kussen laten maken voor mijn hoekbank En dat hebben ze voortreffelijk uitgevoerd raar het een ieder aan.

3jr geleden heb ik kussens en 2 op maat gemaakte hoezen laten maken voor op onze chill-pallets-plek en we zijn nog steeds erg tevreden! Ook het wassen van de hoezen gaat helemaal top!

Fantastische service

Ik geniet nog steeds van mijn bestelling. Oorspronkelijk was de maat niet helemaal goed, en dat is gratis en heel vlot aangepast. Topwebshop, en prima kwaliteit.

3.5 jaar geleden hebben wij een huis gekocht. Er was een hoekje over waar we niet zo goed wisten wat we er mee moesten doen. We hebben daar een chil hoekje van gemaakt. We hebben een mooi kussen op maat laten maken en er nog gezellige kussentjes in gelegd. Zo kunnen we iedere dag lekker chillen in onze chilhoek en ons kopje koffie of thee opdrinken en genieten van het zonnetje

Ik had een speciale armleuning besteld. Perfect gemaakt. Ideale soepelheid.

Als ik kussens nodig heb, weet ik waar ik moet zijn.

Niet de goedkoopste, wel de beste!

Kussens op maat bij een zelfgemaakte balkonbank die lekker zitten, mooi staan en tegen een stootje kunnen tijdens slechtweer periodes.

Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs

Ik heb twee keer bij kussens.nu kussens laten maken en ben er erg blij mee. Het is echt mooi gemaakt en zijn na een jaar nog steeds mooi. Ik heb beide keren zelf de stof geleverd omdat ik specifieke wensen had en dat was geen enkel probleem.

Hovenierstraat 123

2671 DB Naaldwijk

+31(0)174-505774

Over Kussens.nu

Kussens.nu is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in het aanbieden van een breed assortiment kussens voor verschillende toepassingen, zoals sierkussens, decoratieve kussens, tuinkussens en kussens voor bed en bank. Het bedrijf richt zich op het leveren van hoogwaardige en trendy kussens die bijdragen aan het comfort en de uitstraling van elk interieur. Kussens.nu legt de nadruk op kwaliteit, stijl en klanttevredenheid, met een snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring.