Pluspunten
Goede kwaliteit. Ook een aanpassing /reparatie was snel en goed geregeld.
Pluspunten
Product is netjes geleverd naar verwachting
Verbeterpunten/
Pluspunten
Er was een fout gemaakt bij de productie, maar dit is perfect opgelost vandaar 5 sterren totaal.
Pluspunten
Goede website - makkelijk in het gebruik. Prima service.
VerbeterpuntenTwee gelijke kussens besteld voor twee buiten-banken met verschillende breedte-maat. De vullingen waren echter verwisseld waardoor er 1 te strak en 1 te ruim kussen werd geleverd. Zelf omgewisseld en nu past het prima.
Pluspunten
Flexibel.
Pluspunten
Mooie kwaliteit, nette afwerking. Snelle levering, heel tevreden
Pluspunten
Fantastische site waardoor je snel aan de slag kunt. Prima communicatie van het moment van bestellen tot aflevering. Zeer snelle levering en precies het produkt gekregen waar ik op hoopte
Pluspunten
doordat er iets mis ging met levering door extern bedrijf heeft kussens.nu de bestelling persoonlijk langs gebracht!! Helemaal Top!!
Pluspunten
Kussen ziet er gied uit en is keurig afgeleverd
Pluspunten
Zeer mooie afwerking, zeer snelle service, geleverd op tijd op vraag van de klant. bedankt daarvoor
Pluspunten
Netjes, strak, keurige kussens volgens afspraak.
VerbeterpuntenZit Comfort zitkussens beter beschrijven. Ze zijn harder dan we dachten.
Pluspunten
Zeer accurate afhandeling. De kussens zien er prima uit en de maat is perfect. Kwaliteit lijkt ook prima, zal alleen de tijd moeten leren.
Pluspunten
Ik heb alleen maar lof . Een zeer snelle en correcte afhanding op mijn speciale aanvraag om dit nog voor de vakantie te ontvangen. En alhoewel het kort dag was hebben ze geleverd. En afwerking/ kwaliteit deden er niet voor onder.
VerbeterpuntenAbsoluut geen. Ga zo door het zal moeilijk zijn dit nivo te behouden maar ga voor al zo door
Pluspunten
Wordt snel gereageerd op vragen etc
VerbeterpuntenDuidelijk om gaan met de leveringswensen comuniceren over juiste aflvertijden. Beter afspraken hier over maken met transport. Levering na 2uur, is niet 11uur s ochtends...
Hovenierstraat 123
2671 DB Naaldwijk
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Kussens.nu is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in het aanbieden van een breed assortiment kussens voor verschillende toepassingen, zoals sierkussens, decoratieve kussens, tuinkussens en kussens voor bed en bank. Het bedrijf richt zich op het leveren van hoogwaardige en trendy kussens die bijdragen aan het comfort en de uitstraling van elk interieur. Kussens.nu legt de nadruk op kwaliteit, stijl en klanttevredenheid, met een snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring.