Pluspunten
Snelle leverservice, goede uitleg online. Kussen op maat is precies wat ik er an had verwacht
Pluspunten
erg snelle levering prima service
Pluspunten
Snelle levering, mooie afwerking en precies zoals verwacht en besteld.
Pluspunten
Onze hoezen waren snel geleverd binnen 2 weken. Zeer klant vriendelijk.
Pluspunten
snelle levering ,enkel de leveringsfirma splitste de levering ,en was zoek maar kwam 4 dagen later wel toe
Pluspunten
Goed advies, en prima product!!
VerbeterpuntenGoed tekening lezen. Hoewel ik begrijp dat niet alle tekeningen duidelijk kunnen/zullen zijn
Pluspunten
Alles prima verlopen. Heel vlotte communicatie en hulp bij de keuze van het soort materiaal. Duidelijke website. Toch wat duurder dan gedacht maar zeer competitief tov andere aanbieders.
VerbeterpuntenAlles prima doch geen communicatie tussen betaling en levering. Ging allemaal vlot maar konden het niet volgen.
Pluspunten
Kon ondanks dat ik mijn bestelling had bevestigd online alsnog wijzen ivm met verkeerde maten die ik had doorgegeven helemaal top geregeld
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Goede en snelle levering! Kwaliteit van de kussens is heel goed.
Pluspunten
prima producten snelle en goede communicatie
Verbeterpuntennieuwe website heeft nog wat onduidelijkheden
Pluspunten
Snel geleverd mooie kwalitijd Allert met maten zeer vriendelijk
Pluspunten
Prima kwaliteit snelle levering
Pluspunten
Eenvoudig bestellen via de website Duidelijk Ruime keuze in stoffen
Pluspunten
Mooie kussens, goede stof, snelle reactie op vraag. Is mail
Verbeterpunten-
Pluspunten
duidelijke presentatie
Pluspunten
Te brede kussen is gratis vermaakt. Kussen had, door eigen schuld, een brandgat opgelopen. Dit is i.c.m. de te brede kussen op een schappelijke manier hersteld. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.
Pluspunten
Er staat binnen 2 weken geleverd en hier hielden zij zich aan. Ook waren de opgegeven maten de geleverde maten.
Hovenierstraat 123
2671 DB Naaldwijk
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Kussens.nu is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in het aanbieden van een breed assortiment kussens voor verschillende toepassingen, zoals sierkussens, decoratieve kussens, tuinkussens en kussens voor bed en bank. Het bedrijf richt zich op het leveren van hoogwaardige en trendy kussens die bijdragen aan het comfort en de uitstraling van elk interieur. Kussens.nu legt de nadruk op kwaliteit, stijl en klanttevredenheid, met een snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring.