Pluspunten
Hele goede communicatie, proeflapjes vooraf ter beoordeling van de kleur.
Pluspunten
snelle communicatie, afspraak is afspraak
Verbeterpuntenvakantieperiode vertraagde levertijd, hier wordt op de website voor gewaarschuwd, maar er vindt geen communicatie plaats in de vorm van een inschatting van de levertijd. Dat zou e.e.a. nog beter maken.
Pluspunten
Eenvoudig bestellen en snelle levering.
Pluspunten
Snelle aflevering. Mooi gemaakt product
Pluspunten
Snelle levering, keurig gemaakt, heel blij mee!
Pluspunten
* zeer snelle levering naar België * besteld binnen vakantieperiode en de kussens waren meer dan week vroeger hier dan afgesproken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
?
Verbeterpunten?
Pluspunten
Kussens zijn perfect echter netheid van bezorging door vervoerder was niet goed, waardoor roestvlekken op de kussens. Dit werd echter na melding bij kussens.nu direct opgelost en hebben wij heel snel nieuwe hoezen ontvangen. Top service.
Pluspunten
Doen wat wordt gezegd, goede instructies op de website om goed te kunnen bestellen. Nette levering. Kussens zien er goed uit, mooi materiaal. Ook prima in gebruik! Ik beveel zeker actief het bedrijf aan!
Pluspunten
vriendelijk, flexibel, goed geregeld, aan de afspraak houden, goede bezorging, goede informatie over bezorging, kussens zijn prima gemaakt, kortom prima!!
Pluspunten
Duidelijke website, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenHet was 'jammer’ dat de bezorgde hoezen in eerste instantie niet juist waren. De verkeerde levering werd echter zonder problemen hersteld.
Pluspunten
prachtig materiaal
Pluspunten
kwaliteit
Verbeterpuntencommunicatie is niet goed. beloven terugbellen gebeurd niet. Geen info over de kussens. Bijvoorbeeld vlekken verwijderen, opslag in winter. Helemaal niets.
Pluspunten
ik ben op een zaterdag in de winkel geweest via internet om bootkussens te kopen, winkel is klein maar alles in huis om te laten zien we werden goed geholpen en alle tijd voor ons genomen niet opdringerig hij zei zelfs nog neem wat kleuren mee naar huis en denk er rustig over na, uiteindelijk op maandag besteld en 7 dagen later keurig netjes afgeleverd. ik zou zeggen ga zo door dit is echt klant vriendelijk.
Pluspunten
Kussens zien er keurig uit. Ben erg tevreden!
Pluspunten
Fijn dat we vooraf 5 gratis staaltjes kunnen ontvangen. De website is ook duidelijk en spreekt voor zich.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Kussens op maat,dus kan je hele dikke kussen laten maken.Enorm veel keus. Superkwaliteit!
Hovenierstraat 123
2671 DB Naaldwijk
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Kussens.nu is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in het aanbieden van een breed assortiment kussens voor verschillende toepassingen, zoals sierkussens, decoratieve kussens, tuinkussens en kussens voor bed en bank. Het bedrijf richt zich op het leveren van hoogwaardige en trendy kussens die bijdragen aan het comfort en de uitstraling van elk interieur. Kussens.nu legt de nadruk op kwaliteit, stijl en klanttevredenheid, met een snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring.