Pluspunten
Had verkeerde kussens besteld. Ze hebben helemaal meegedacht en zelfs na een jaar geven ze nog korting op de nieuwe kussens. Ze werden ook nig eens binnen twee weken geleverd. Prima. Kussens zijn nu goed en zitten prima.
Pluspunten
zeer tevreden
Pluspunten
Snelle levering en goed telefonisch bereikbaar
VerbeterpuntenAls de levering niet in 1x komt is het handig als dit van tevoren gemeld wordt.
Pluspunten
Heel snelle levering ! Kussens zijn van goede kwaliteit en mooi afgewerkt !
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenWebsite werkt niet optimaal
Pluspunten
zeer snelle afhandeling. Mooi afgewerkt kussen, goede kwaliteit.
Pluspunten
korting sisteem
Verbeterpuntenna bestelling levering datum vermelden
Pluspunten
Snelle levering, mooi afgewerkt.
VerbeterpuntenDe kleurstalen op de site zouden duidelijker kunnen. De lichtgrijze kleur die we dachten gekozen te hebben bleek uiteindelijk meer cremekleurig dan grijs te zijn. Geen ramp, maar wel erg jammer.
Pluspunten
Heldere, duidelijke, pro actieve communicatie
Pluspunten
Dit bedrijf heeft mij super verrast met de snelheid van leveren
VerbeterpuntenWij hebben de kussens enkele weken in bezit. Tot op heden heel tevreden. geen tip's
Pluspunten
Snelle levering en mooie kwaliteit kussens, erg tevreden mee! Het ging bij ons om een vrij grote partij en de eerste levering was niet compleet. 1 Mailtje gestuurd en binnen een week was de rest er ook. Prima service!
Pluspunten
Aanrader
Pluspunten
Pluspunten
Super mooie kussen gekregen die precies pasten, ik kreeg de tip van een vriend. Ik was al een jaar aan het zoeken, nooit geweten dat je kussens op maat kon krijgen. Ze passen super mooi in onse kleedkamer op de lage kasten zodat je daar ook op kunt zitten. Mooie kleur, heel netjes afgewerkt en keurig bezorgd. Ik ben er heel blij mee!
Pluspunten
Top bedrijf
Verbeterpuntengeen!
Hovenierstraat 123
2671 DB Naaldwijk
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Kussens.nu is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in het aanbieden van een breed assortiment kussens voor verschillende toepassingen, zoals sierkussens, decoratieve kussens, tuinkussens en kussens voor bed en bank. Het bedrijf richt zich op het leveren van hoogwaardige en trendy kussens die bijdragen aan het comfort en de uitstraling van elk interieur. Kussens.nu legt de nadruk op kwaliteit, stijl en klanttevredenheid, met een snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring.