Pluspunten
Super mooie kussens! kwaliteit vd stof vond ik prima. Aan te bevelen!
Pluspunten
Zeer vriendelijk en klantgericht bedrijf. Ik wilde de maten van mijn kussens een dag na het bestellen nog aanpassen. Dat was geen probleem en ik hoefde zelfs het verschil niet bij te betalen. Dat ging maar om een paar euro, maar ik waardeer de service enorm. Er werd keurig binnen de afgesproken termijn geleverd en de kussens zien er heel netjes uit.
Pluspunten
Prachtige kussens van mooie kwaliteit en snelle levering
geen
Pluspunten
Prima levering en herstel van fout.
Pluspunten
Afmetingen zijn heel eenvoudig in te voeren.Prima keuze in materialen.
Pluspunten
Mooi product afgeleverd! Ruim binnen de tijd die eerst aangegeven wordt. Goed advies, als je er met bestellen niet helemaal uitkomt, even een telefoontje of een mail sturen en ze leggen uit wat je het best kunt doen. De kussens waren netjes verpakt voor het verzenden.
Pluspunten
Kussens zijn mooi gemaakt en van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenBehoorlijk prijzig!
Pluspunten
Het product en de klantenservice
Pluspunten
Goede en snelle communicatie. Betaalbare prijs
VerbeterpuntenHet precies op maat snijden, niet ongeveer.
Pluspunten
Enkele keren gemaild, kreeg snel en vriendelijk antwoord. Kussens zijn mooi gemaakt, ven er erg blij mee.
VerbeterpuntenDrie weken levertijd vond ik wat lang, maar misschien is dat het ondeduld omdat je erop zit te wachten. Als dat sneller kan, zou dat mooi zijn.
Pluspunten
wij hadden online problemen met de betaling hebben dit via mail laten weten Kussens.nu nam zelf telefonisch contact met ons op om te melden dat de betaling online toch wel éénmaal was gelukt maar hadden toen ook al gestuurd dat we via overschrijving konden betalen en dat zij de betaling online gingen annuleren. Heel coorect qua afspraken, vragen die werden beantwoord, levering, mooi afgeleverd werk ... wij zijn heel tevreden over de service en afhandeling van onze bestelling van dit bedrijf.
Hovenierstraat 123
2671 DB Naaldwijk
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Kussens.nu is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in het aanbieden van een breed assortiment kussens voor verschillende toepassingen, zoals sierkussens, decoratieve kussens, tuinkussens en kussens voor bed en bank. Het bedrijf richt zich op het leveren van hoogwaardige en trendy kussens die bijdragen aan het comfort en de uitstraling van elk interieur. Kussens.nu legt de nadruk op kwaliteit, stijl en klanttevredenheid, met een snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring.