Pluspunten
Prima site, makkelijk bestellen
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenDe communicatie tussen betaling en levering is voldoende maar kan nog wat enthousiaster wat betreft toon van de teksten.
Pluspunten
Fijne website en snelle levering! Product is ook erg mooi en van een goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle afwikkeling, goed gecommuniceerd!!
Pluspunten
Zeer vlotte samenwerking,had iets fout gemeten en de firma heeft mij er direct op gewezen.Een aanrader
Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit
Pluspunten
Mooie duidelijke site Na telefonisch contact over bestelling doet men wel hun best om te helpen.
VerbeterpuntenTen opzichte van concurrenten stevige prijzen. Exhter kwaliteit lijkt goed!
Pluspunten
makkelijke tools voor wat je wil bestellen en hele goede maatvoering in besteld product
Verbeterpuntenniets te klagen
Pluspunten
zeer goede en snelle reactie op onze aanvraag om een kleurstaal te mogen ontvangen. kregen de volgende dag al een enveloppe met daarin 3 kleurstalen. De site heeft een goede configurator waardoor het eenvoudig is om de kussens te maken. De levertijd viel mij ook reuze mee.. Kortom ik ben zeer tevreden!!
Pluspunten
Nette aflevering
Pluspunten
Snelle levering, kussens zien er mooi uit!
VerbeterpuntenWerd 1 kussentje te weinig geleverd! Was wel weer binnen een week in huis! Anders hadden je een totale 10 gekregen!
Pluspunten
Nette kussens afgeleverd. Laat de zomer maar komen :-)
Na dat de order betaald is, eerder een bericht dat het aangekomen is en dat er aan het product gewerkt gaat worden. Dan is het voor de klant duidelijk dat er ook idd wat gebeurt.
Pluspunten
Mooie kussens geleverd!!
VerbeterpuntenDe prijs zou wel iets lager mogen
Pluspunten
Duidelijke uitleg op de website.
VerbeterpuntenDe levertijd wordt genoemd op de website, maar je krijgt geen update tussen de bestelling en levering.
Pluspunten
Prima en snelle service. Top kwaliteit kussens. Duidelijke en heldere communicatie. Ga zo door.
Hovenierstraat 123
2671 DB Naaldwijk
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Kussens.nu is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in het aanbieden van een breed assortiment kussens voor verschillende toepassingen, zoals sierkussens, decoratieve kussens, tuinkussens en kussens voor bed en bank. Het bedrijf richt zich op het leveren van hoogwaardige en trendy kussens die bijdragen aan het comfort en de uitstraling van elk interieur. Kussens.nu legt de nadruk op kwaliteit, stijl en klanttevredenheid, met een snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring.