Mijn ervaring is goed! Kussen is perfect!

Prima kwaliteit kussens!

De op maat gemaakte kussens voldoen volledig aan de verwachtingen. Beveel dit bedrijf dan ook van harte aan!

Snelle levering en ziet er prima uit.

Super blij

Binnen de te verwachten levertijd geleverd. Prachtig afgewerkte kussens voor onze zithoek in de boot.Zeer tevreden.

Gewoon goed

In 2009 onze eerste bestelling gedaan en erg tevreden. Nu, jaren later, hadden we kussens nodig in een andere maat en weer bij Kussens.nu besteld. Order werd snel geleverd en het ziet er allemaal erg netjes uit. ( in het verleden wel eens kussens bij een andere site besteld, maar daar zijn we snel van genezen) Nee, voor kussens op maat moet je gewoon bij Kussens.nu zijn.

zeer tevreden!

De kussens liggen inmiddels in mijn micro-camper (Opel combo). Ik heb inmiddels 1 nacht op de kussens geslapen, en een prima nacht gehad. Ook zitten de kussens goed. De kussens zijn netjes afgewerkt. Ik ben zeer tevreden.

Doen

Plezierig en persoonlijk contact en advies.

Zoek niet verder

Ik heb nu voor de tweede keer kussens besteld bij Kussens.nu Een keer voor mijn sloep en nu voor mijn loungebank. Hoewel het een online bedrijf is (je kan ook langsfietsen overigens) voelt het aan alsof je in een plaatselijk bedrijf zit. Geen gedoe, snel antwoorden, vertrouwen en uiteraard goede kwaliteit. Ik ben om. Zoek niet verder dus.

Top bedrijf.

Bankstel is nog in prima staat na 13 jaar, evenals de stof. Alleen waren de kussens ingezakt. 4 nieuwe zitkussens koudschuim H43 voor ons bankstel besteld. Keurig met fiberfill er omheen, als je dit wil. Bij andere bedrijven mag je dit zelf op maat knippen en erop lijmen. Het is echt geweldig .De kussens zien er uitstekend uit en zitten heerlijk. Eindelijk weer gewoon kunnen opstaan vanaf de bank. Geen hogere poten nodig om de bank op te hogen. Alles netjes en goed verpakt thuis bezorgd. Hier bestel je geen miskoop! Ik ben blij dat ik hun site en reviews tegen kwam.

Zeer klantvriendelijk en de prima kwaliteit/kosten verhouding

Zeer klantvriendelijk en prima kwaliteit. Komen hun afspraken na.

Keurig

Mooi afgewerkt kussen

Zeer goede service

Maat kussen was niet conform bestelling, er is direct actie ondernomen en heb een nieuw kussen met de juiste maat ontvangen. Ps. Tip: de plastic hoes verpakking is minder kwetsbaar, dan los plastic om het kussen. Het losse plastic was op verschillende plaatsen kapot gegaan tijdens transport (schade kussen gelukkig te verwaarlozen).

Uitstekende service, mooie kwaliteit kussens

Onze kussens voor de eettafelbank ontvangen. Erg mooi. Netjes afgewerkt en mooie kwaliteit stof. Erg blij mee. Fijne en duidelijke communicatie.

Onze bestelling vooraf besproken voor advies en keuze. Kwaliteit geleverd en een korte levertijd en advies ter harte genomen. Kussens zitten perfect en oogt erg mooi. Service perfect. Kortom zeer tevreden met kussens.nu.

Uitstekend, mooie kussens!!

Bij bestelling zit en rug kussens was er een kussen fout, doch dit is op een correcte manier en asap opgelost. Nadien nog sierkussens bijbesteld en deze levering was in één keer prima. Zeer tevreden van kwaliteit en afwerking!!!

Snelle afhandeling. Goed materiaal.

Prima kussens, weinig communicatie

De kussens zijn besteld in vakantietijd en daarom hielden we al rekening met een langere levertijd (zes weken). Toen die verstreek, hebben we gebeld, we kregen de voicemail en hebben een boodschap ingesproken. We werden niet teruggebeld. Na een tweede keer bellen, werd een dag later teruggebeld. De hoes was klaar, maar in verband met leveringsproblemen, zou de vulling een week later worden geleverd en in dezelfde week worden afgeleverd. Dat gebeurde niet, twee weken later wel. Even een berichtje sturen of bellen over de stand van zaken zou fijn en klantvriendelijk zijn geweest. De kussens zien er prima uit en kunnen we aanbevelen!

mooie kussens, goede kwaliteit !

zes kussens besteld. Van diverse afmetingen en in 2 kleuren. Vooraf had ik een kleurenstaal besteld. Zodat ik zeker wist dat dit de juiste kleuren waren. En makkelijk via de site te bestellen. Kussen.nu is ook goed via de mail te bereiken en bellen je zelfs op en het telefonisch contact was ook goed en fijn. Kortom kan dit bedrijf zeker aanraden.

Duurde maanden

De kussens zijn precies zoals ik wilde, maar ik heb op beide bestellingen meer dan 2 maanden moeten wachten. De eerste keer dat ik ernaar vroeg, werd er ook nog onvriendelijk op gereageerd. Bij de tweede bestelling heb ik dus maar niet gevraagd, tot 2 maanden later en toen bleek er ook echt iets mis te zijn met de levering. Kwaliteit dus prima, maar service slecht.

Goed geregeld

De kussens die ik wilde hebben besteld en middels een tekening toegelicht. Toch werd er mede ivm de drukte de bestelling pas na een hele tijd bezorgd. Maar het was totaal niet wat ik had besteld. Echter, dit werd perfect opgelost door kussens.nu. Kussens werden weer opgehaald en nieuwe werden kosteloos bezorgd. Helemaal blij

Waardeloos!

Op 28 juni heb ik 3 simpele schuimrubberen kussens besteld. Hier heb ik nooit een bevestiging van ontvangen. Na 2 weken een mailtje gestuurd. O sorry, is wat fout gegaan. Maar wij hebben het product inmiddels besteld en kunnen uw product over 4 weken leveren (6 weken na bestelling). Toch apart van een product waarvan je mag verwachten dat je het op voorraad hebt als dit je core business is. Nu 7 weken na bestelling nog niets gezien of gehoord van kussens.nu . Wel €58,- betaalt, onbetrouwbaar!

Super product en Service

Na jaren plezier te hebben gehad kregen we een probleem met de hoezen. Dit werd direct zonder problemen werd opgelost. Top!!!

Zonnige kussens

Blij met resultaat de kwaliteit en hoe het er uit ziet. Volgende keer ga ik de maten beter opmeten en dan beter iets te klein dan te groot opgeven, anders klemt het en dat is niet mooi.

Excellent customer services

Excellent customer service and quality products.

Hovenierstraat 123

2671 DB Naaldwijk

+31(0)174-505774

Over Kussens.nu

Kussens.nu is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in het aanbieden van een breed assortiment kussens voor verschillende toepassingen, zoals sierkussens, decoratieve kussens, tuinkussens en kussens voor bed en bank. Het bedrijf richt zich op het leveren van hoogwaardige en trendy kussens die bijdragen aan het comfort en de uitstraling van elk interieur. Kussens.nu legt de nadruk op kwaliteit, stijl en klanttevredenheid, met een snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring.