Pluspunten

Duidelijk aangegeven wanneer er geleverd zou worden en dat klopte ook

ik vond de omschrijving van een de verschillende kussen-opties niet helemaal duidelijk

Website

• Communicatie

Pluspunten

nette levering binnen de gestelde termijn mooie kwaliteit kussens duidelijke uitleg op de site

bij bestelling al leverdatum aangeven zou fijn zijn

• Kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, mooi afgewerkt.

• Communicatie

Pluspunten

Behulpzaam, meedenkend, snel, breed assortiment, mooie 'custom made' producten, goede prijs-kwaliteit verhouding

De site werkt niet optimaal op smartphone, waardoor de producten en vooral hoeveelheid aan stoffen en kleuren niet goed tot hun recht komen. Dat is jammer, want jullie hebben er zoveel!

• Communicatie

Pluspunten

Ze nemen zelf het iniatief om ons telefonisch te contacteren! En geven ons ook goed advies ivm plofkussens dat je rekening moet houden met de vulling, dat je grooter moet bestellen dan nodig! We zijn zeer tevreden met onze kussens! Echt mooi!

• Communicatie

Pluspunten

Sneller klaar dan aangegeven. Mooie kwaliteit. Erg mooi gemaakt. Prijs verhouding goed.

In de antraciete kussens zat een donkerblauwe rits. Vond ik niet zo mooi. Werd wel aangeboden dit op te lossen. Maar de ritsen zitten toch achter . Kreeg wat korting voor de volgende aankoop.

• Communicatie

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi afgewekte kussens

Communicatie met de klant als de kussens niet op tijd geleverd kunnen worden omdat het koudschuim op is

• Communicatie

Pluspunten

Precies geleverd wat we voor ogen hadden.

Communiceren wanneer de kussens worden geleverd.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer mooie en degelijke kwaliteit met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Geen verbeterpunten; ga zo door!

• Communicatie

Pluspunten

Kussens besteld maar de verkeerde maat gekregen. Zijn netjes opgeruild. Goed geregeld.

Pluspunten

Snelle reactie op informatie/advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij het ontvangen van de hoes zat de rits aan de verkeerde kant, na contact hebben zij dit direct opgepakt en kreeg ik binnen een aantal dagen een nieuwe hoes opgestuurd. Nette afhandeling

Ik heb twee keer telefonisch contact gezocht en kreeg iemand aan de telefoon die in de auto zat en die zou mij laten terug bellen, dit gebeurde beide keren niet. Wellicht een antwoordservice iets voor jullie ;)

• Communicatie

Pluspunten

Allens snel en correct geleverd volgens afspraak

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, goede klantenservice, perfect op maat gemaakt, goede kwaliteit stoffen

• Communicatie

Pluspunten

Correcte levertijd, goed product

Prijs

• Communicatie

Pluspunten

-makkelijk invoeren van de afmetingen, -meteen zien wat de kosten zijn, snelle levering

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede klantenservice; nadat ik de kortingscode niet had ontvangen na het bestellen van een stof staaltje. Mailtje gestuurd, snelle reactie en de kortingscode ontvangen. Snelle levering van de loungekussens. Ziet er mooi uit en past perfect. Zit ook nog eens goed!

Geen verbeterpunten/ tips.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering en nette kussens, klein vraagje inzake betaalopties maar perfect en snel antwoord!

• Communicatie

Pluspunten

Bij levering werd een foutje vastgesteld (rits aan de verkeerde zijde), maar dit werd meteen en zonder discussie (en volledig kosteloos) opgelost. TOP!

Uiterst vriendelijke en sympathieke communicatie. 1 tip: doe zo verder! :-)

Hovenierstraat 123

2671 DB Naaldwijk

+31(0)174-505774

Over Kussens.nu

Kussens.nu is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in het aanbieden van een breed assortiment kussens voor verschillende toepassingen, zoals sierkussens, decoratieve kussens, tuinkussens en kussens voor bed en bank. Het bedrijf richt zich op het leveren van hoogwaardige en trendy kussens die bijdragen aan het comfort en de uitstraling van elk interieur. Kussens.nu legt de nadruk op kwaliteit, stijl en klanttevredenheid, met een snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring.