Alls ging super vlot

Al mijn vragen zijn telefonisch vlot beantwoord en de levering was (op vraag) uitzonderlijk snel. De kussens zien er heel degelijk uit en zijn mooi afgewerkt. Precies zoals we het wilden. Top!

Goede ervaring.

Goed product en goede service.

Goede service, mooie kussens. Blij mee.

Gewoon een bedrijf dat doet wat hij zegt en levert wat je vraagt. Mooie kussens, goed advies.

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Voor onze lounge hoek in de tuin heb ik kussens op maat laten maken bij Kussens.nu omdat ze a) de kleur hadden die ik wilde hebben; b) te koop waren voor een goede prijs en c) de website duidelijk en overzichtelijk is. Deze kussens hebben we nu ruim 3 jaar. Ze blijven nog steeds mooi ondanks dat ze in de zomer veel gebruikt worden. De kleur is ook niet verschoten door de zon. Ik ben nog steeds tevreden over de aankoop van deze kussens.

Heel goed geholpen

Wij zijn heel goed geadviseerd hoe we moesten meten en waar we rekening mee moesten houden. En ook welke soort kussens we waar moesten nemen. Ik zou weer naar kussens.nu gaan als ik kussens nodig heb.

Super kussens.

Hele mooie en fijne/stevige kussens. Snelle goede service. En de kleur van de kussens blijft super mooi ook in de zon. Ik raad dit bedrijf aan voor iedereen die op zoek is naar mooie kussens voor oa. in de loungeset buiten.

Perfecte levering en kwaliteit

Vier jaar geleden hebben wij kussens voor op de tuinbank laten maken en werden vlot en conform afspraak geleverd. Kwaliteit is top. Nu, vier jaar later, zien de kussens er nog steeds als nieuw uit. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die kussens op maat wil laten maken!

Goede kwaliteit kussens

In 2016 kussens op maat besteld voor de tuinset. Nog steeds heel tevreden mee, de kussens zijn nog in prima staat en niet verkleurd.

Snelle en correcte levering van een kwaliteitsvol product.

Het kussen was precies zoals gevraagd. Na een paar jaar te gebruiken is het nog steeds intact.

Mooie samenwerking

Onze ervaring met Kussens.nu was uitstekend. Het was ook fijn dat ze van de door ons bedrukte stof mooi kussens kunnen maken. met vriendelijke groet Tanco.nl

Goede Kussens én op maat

Daar ik niet meer uit mijn salon kon opstaan (té laag) en deze nog in een zeer goede staat bevind, heb ik dus bij jullie een kussen besteld voor de hele lengte van mijn 3-zit. Ik ben UITERST tevreden. Goede prijs/kwaliteit. Goede service. Vriendelijke groetjes, Anita

Hele goeie kwaliteit. Na vier jaar nog altijd even stevig.

degelijk product voor een faire prijs en snel geleverd.

Ik wilde kussens op maat voor een hoekbank buiten die ik zelf heb gemaakt onder onze veranda. Duidelijke maatinstructie en keuze van materiaal dat past bij de toepassing, Snelle levering tegen een faire prijs.

Top product en snelle levering

Een bestelling gedaan en de levering was snel en het product is helemaal top.

Perfect e

Perfecte kwaliteit en goede maatvoering ze passen precies trekken geen vuil aan en zijn makkelijk schoon te maken ik ben er zéér tevreden

Precies op maat gemaakte kussens

Zeer tevreden over het geleverde. Netjes afgewerkt met mooie stevige stof. Zitkussen had wat zachter gemogen...

Prijzig, mooi afgewerkt, matige kwaliteit.

Wel prijzig om kussens op maat je laten maken. Daar verwacht je dan wel wat voor. De stof is niet bestand tegen rondvliegende stukjes as e.d. komen snel brandgaten in. Verder na het wassen 2 ritsen die wel erg snel kapot gingen bij het opnieuw aanbrengen van de hoezen. Verder goede service en snelle levering.

Na heel vaak de maten op te meten kussens besteld. Werd later gebeld met een ander advies voor de hoek. Uitstekend meegedacht want een 45 graden hoek was veel beter. Later nog een nieuwe hoes moeten bestellen vanwege brandgat maar had de rekening niet meer en wist niet meer welke stof. Gelukkig hadden ze nog de oude rekening.

Netjes, vakkundig en snel

Mooie kussens, perfect op maat en snel geleverd. Fijn dat je ook even langs kunt gaan voor advies, kleurstalen zien en vullingen voelen om te bepalen wat voor kussen het beste past.

Vriendelijke bediening, mooi resultaat!

Vriendelijke bediening en een absoluut mooi resultaat! Ik heb wel pech gehad met een fout in de verzending, maar verder ging het goed. Uiteindelijk kwam het kussen terecht!

Wij zijn super en professioneel geholpen

Na op internet gezocht te hebben naar een leverancier voor op maat gemaakte kussens zijn we bij jullie terecht gekomen. Zeer vriendelijk geholpen en afspraak is afspraak . Kussens.nu wij geven jullie een 10!!

alles naar wens uitgevoerd

zeer deskundig

Perfect passende kwaliteit kussens

2 mooie kussens besteld voor op de banken onder de overkapping. Kussens liggen de hele lente en zomer buiten. Einde van het seizoen de hoes een keer in de wasmachine en ze komen er weer als nieuw uit.

kussens goed

kussens zijn goed alleen onder de kussens heb ik een soort antislip laten maken en als je er lang op zit blijft het plakken.

Snel, vriendelijk deskundig

Voor een mooie prijs kussens waar ik erg blij mee ben

Hovenierstraat 123

2671 DB Naaldwijk

+31(0)174-505774

Over Kussens.nu

Kussens.nu is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in het aanbieden van een breed assortiment kussens voor verschillende toepassingen, zoals sierkussens, decoratieve kussens, tuinkussens en kussens voor bed en bank. Het bedrijf richt zich op het leveren van hoogwaardige en trendy kussens die bijdragen aan het comfort en de uitstraling van elk interieur. Kussens.nu legt de nadruk op kwaliteit, stijl en klanttevredenheid, met een snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring.