Prijs product is ok. Bezorging is ok. Wijzigen bezorging naar afhaalpunt ging eenvoudig.

klantvriendelijk

keurig op tijd afgeleverd

Onze ervaring met dakraampje.nl was uitstekend.

Het bestellen via internet verliep prima . De aflevering was conform de afspraak. De levertijd was kort, Wij zijn zeer tevreden over bestellen en afhandelen.

Beschrijving iets te uitgebreid

Beschrijving wordt wat moeilijker lezen door inzet om alle opties te benoemen.

Duidelijke website, levering goed te volgen.

Voor de tweede keer hier wat besteld, alles wederom goed verlopen.

redelijk

Het plaatsen ging prima Alleen als je het gordijn omlaag doet hangt 1 kant door en loopt niet strak in de rails Daar klaagt de klant over

Goeie service

Makkelijke website. Goede hulp om het juiste formaat te kiezen. Snelle levering.

zeer goed

goede levering ook volgen afspraak

snel en goed geregeld

goed geregeld

Uitstekend !

Laagste prijs voor Velux verduisterend rolgordijn en supersnel geleverd: Eind van de morgen besteld en binnen 24 uur geleverd. Top !

supper bedrijf

Niets mis mee

Op tijd geleverd en alles prima in orde Zola’s ík aangevraagd had dus prima bedrijf volgens mijn ervaring.

snelle sevice en past perfect

duidelijke uitleg op site wat je nodig hebt. snelle levering, en alles compleet

Gewoon zoals het hoort

Goede website en snel geleverd.

goede prijs kwaliteit

Mooie prijs voor een Velux gordijn. 27 euro goedkoper dan bij Velux zelf voor hetzelfde gordijn. Ze zijn al duur genoeg! Bij Velux was het nog een aanbieding ook. snel geleverd en hij zit er al op.

Snelle en goeie levering.

Goed. Track and trace was ook goed.

Keurig optijd geleverd!

Keurig op maat en goede kwaliteit dakraam verduistering.

Duidelijke website, snelle en correcte levering

Producten als omschreven. Levering netjes volgens afspraak. Scherpe prijzen.

Goeie kwaliteit, snelle levering

prima levering, goed produkt

Zie hierboven

Via site heel eenvoudig het velux verduisteringsgordijn, met maat tips, kunnen uitzoeken en bestellen. Behoorlijk goedkoper en super snel geleverd. Binnen 5 min het rolgordijn bevestigd. Kon niet beter

Uitstekende levering

Ik heb 2 fakro dakvenster besteld, snel geleverd. Duidelijk informatie ontvangen over de levering.

Snel geleverd 4 Velux dakramen

Dakramen snel ontvangen. Raamdecoratie twee dagen later per postpakket. Vriendelijke bezorger die zelf even geholpen heeft de ramen naar achteren te zetten.

snelle levering en goed advies

binnen twee dagen 4 velux gordijntjes ontvangen. Super blij mee en makkelijk te monteren

Supersnel

Velux dakraam + rolgordijn snel geleverd en goed verpakt

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!