Heel mooi

Heel mooi fleurt, de kamer op.

Precies zoals ik mij voorgesteld had,ziet er mooi uit.

Keurig verzorgd,goed verpakt. Ziet er prima uit,het is de uitvoering zoals vermeld. Zeker de moeite waard om meer bij jullie te bestellen.Ruim vt voren een mail tav.het bezorgen op.data en tijd,zeker fijn om vt.voren te weten wanneer een bestelling binnen komt.

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Via de website is het kunstwerk makkelijk te bestellen en het is ruim binnen de de termijn geleverd. De communicatie rond de levering was duidelijk en het was goed verpakt voor transport.

Uitstekende snelle service!

Een zeer snelle levering en daarbij een prachtig schilderij aan de muur! Super blij mee!

Heel mooi toppie

Alle correct ingepakt enverstuurt

Mooi en betaalbaar

prima communicatie en goede service, komen afspraken na, snelle levering

Zeer mooi. Kunstwerk

Zeer snel geleverd prima zaak

Super netjes !!!

Heel mooi gemaakt, wat je vraagt is wat je krijgt, super netjes, kwalitatief goed, well done !!

Prachtige kunstwerken, opvallend veel keuze.

Erg fijn bedrijf. Goed en fijn contact met de klantenservice. Er deed zich een probleempje voor die direct werd opgelost. Als interieurontwerper word ik hier erg blij van en blijf dus prachtige, betaalbare kunstwerken hier uitzoeken voor mijn klanten.

Prachtig kunstwerk voor een kleine prijs!

Snel ontvangen, zelf nog voorzien van een zwarte achtergrond zodat het nog meer tot zijn recht komt.

In één woord: prachtig!

Mooi materiaal en geweldige kleuren. Goed verpakt. Erg blij mee!

Mooie aanvulling in ons huis

Snelle en nette verzending van ons leuke nieuwe kunstwerk. De metalen bladeren staan ontzettend leuk in onze grotendeels houten keuken!

Prima ervaring

Mooie kunst voor aan de muur :)

Prima servies en een mooi schilderij.

Het schilderij was zorgvuldig en snel geleverd. Het schilderij zelf voldeed ook prima aan de verwachting.

Prima verzorgd en verpakt

Nvt

Besteld na 2 dagen in huis , goed ingepakt,

Snelle levering, artikel precies zoals omschreven. Keurig verpakt! Een aanrader!

Prima, mooi.

Kunstwerk past mooi on de kamer.

Super service

Ik heb bij betaalbare kunst de vlinderboom besteld, deze was supergaaf, en in het echt eigenlijk nog mooier ls op de foto. Kunstwerk is snel verstuurd en goed verpakt.

Professionele

Positief, snel en aanbevolen

Op maat gemaakt en zeer tevreden!

Na prettig contact met Erik kon het schilderij wat ik voor ogen had, op maat worden gemaakt. En ik ben er enorm blij mee. Precies zoals afgesproken, met de juiste kleuren en gelijkend aan het origineel. Ik raad Betaalbarekunst absoluut aan.

Snelle levering van een mooi kunstwerk

Het bestellen ging makkelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Het kunstwerk ziet er prachtig uit en is wat we er van verwachtten.

Naar verwachting goed

Ik ben zeer tevreden

Mijn kunstwerk heb ik heel goed ontvangen en ook op tijd. Ik ben er heel tevreden en blij mee.

Snelle en ggeadviseerde levering. Aangeschafte artikel is mooi en zoals gehoopt

Zeer goed !

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.