Er schijnt nu een zonnetje in onze kamer.

Alles perfect gelopen. Het schilderij is mooi en is in goede staat ontvangen. Op naar ons volgende kunstwerk. Gr.Ellen.

Aanbevolen

Kunstwerk op glas besteld. Zeer snel geleverd. Goed verpakt. Mooie kleuren. Mooie kwaliteit. Goede prijs/kwaliteit.

Idd betaalbare kunst, heel mooi, we zijn er blij mee.

Het bedrag heb ik handmatig overgemaakt, het lukte me niet rechtstreeks via after pat te betalen.

Heel mooi

De metalen olifant is prachtig ondanks de kleine beschadiging die haast niet te zien is. Stevig ingepakt. Stond op de wachtlijst. Uitstekende service, heel goed geholpen. Ondanks wachtlijst heel snel geleverd.

Aanrader

Kunstwerk snel en goed verpakt bezorgd Kunstwerk voor een mooie prijs Ik ben heel tevreden Een aanrader

Mooie metalen wanddecoratie Electric joy gitaar. Hangt bij ons in de hal. Wij zijn er heel blij mee. In het echt is de gitaar nog mooier dan op het plaatje. Echt een aanrader.

Leuke wandecoratie olijfboom van metaal bestel , ziet er mooi uit, goed verpakt en snelle levering.

Super tevreden.

Heel blij met ons nieuwe kunstwerk. Donderdags besteld, zaterdag aan de muur. Super tevreden !!!

Erg mooi...

Snel geleverd en goed verpakt Erg blij mee

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Kunstwerk was goed verpakt en alle informatie was duidelijk. Heel tevreden met mijn kunstwerk.

Mooi

Heel mooi ben er blij mee meteen op gehangen.

Snelle levering, en prachtig object

Goede service. Het pakket werd snel bezorgd, en was goed verpakt. Van dit muurkunst object knapt onze woonkamer zeker op

Snelle service, geleverd wat getoond was.

Mijn kunstwerk The Sun rays is echt super mooi. Hij was netjes verpakt en snel binnen.

Blij met het kunstwerk

Geweldige ervaring, goede service

Geleverd op goede manier, conform afspraak.

Goede en snelle levering

Goed geholpen en mooie kunst.

Snel in huis en het schilderij is nog mooier als het hangt . Echt geweldig. Ik ben er super blij mee

Snelle goede levering

De website en werkelijkheid komen goed overeen. WYSIWYG...dik tevreden

Top? Uitstekende service

Uitdtekende service. Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van de levering

top

Op tijd geleverd, ben er heel blij mee

Het omruilen van een tegenvallend kunstwerk voor een andere is prima verlopen.

Het uitzoeken van een geschikt kunstwerk was makkelijk te doen via de website. De aflevering geschiedde ook correct, maar na het uitpakken bleek er een doffe plek op een centraal punt van het kunstwerk te zitten. Na voorafgaand overleg zijn we zelf naar de galerie gegaan om het kunstwerk te ruilen voor een ander. (wij wonen niet ver van Den Haag). Dat is gelukt en nu hangt er een andere wanddecoratie aan de muur. Het proces is dus soepel verlopen.

Mooi kunstwerk

Betaalbaar mooi kunstwerk. Bellen keus op de site

Wij hebben net een nieuw huis en zochten eens wat anders dan een schilderij. We hebben de olijfboom nu hangen. Erg blij mee.

Super snelle levering, blij met mijn object koffie/ thee kopjes voor in de keuken. Mooi afgewerkt en mooie kleuren.

Fantastische service en snelle levering

Wij hebben al een tijdje gezocht naar een wand decoratie op onze lange muur die schreeuwt om een mooi kunstwerk. We hebben gekeken naar glasschilderijen bij Betaalbare Kunst. De collectie is immens. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij een groot wandkleed, The Look. De bestelling was erg gemakkelijk en de levering de volgende dag. Het doek was met zorg ingepakt en ook de mailtjes die wij ontvingen met handleidingen waren fijn. En de prijs/kwaliteit verhouding is helemaal goed. Ik zou Betaalbare Kunst zeker aanbevelen!

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.