Precies wat ik wilde

Heel blij met mijn schilderij!!

Erg blij met mijn bestelling

Duidelijke webshop, goed contact leverancier en super kwaliteit. Top

Keurig verpakt en mooi

Snelle levering en goed vepakt:)

Het was goed verpakt en snel bezorgd.

Mooie kunst voor betaalbare prijs

Kunst makkelijk te bestellen, maten en euren worden duidelijk aangegeven. Netjes en goed verpakt afgeleverd. Voldoet volledig aan de verwachtingen. Door kerst heeft levering wel langer geduurd.

Precies wat we er van verwacht hebben.

We hebben lang getwijfeld welk kunstwerk er moest komen. Toch de stap genomen en het is precies wat we hadden gehoopt te krijgen. En ondanks dat we het kort voor de feestdagen hebben besteld werd het super snel geleverd!! Top! We zijn er heel blij mee en krijgen veel complimenten van anderen over het kunstwerk.

vlot verloop van de besteling

Heb nogal wat problemen gehad bij het inloggen en het betalen en het volgen van mijn bestelling, het is ten slotte ïn orde gekomen . perfecte levering. De verzendingskosten naar België zijn vrij hoog . zeer mooi kunstwerk.

Mooi kunstwerk en snel geleverd!

Het kunstwerk is prachtig en heb het cadeau gegeven aan mijn zus en zwager voor hun nieuwe huis. Ze zijn er erg blij mee!

Metalen wanddecoratie besteld voor mijn moeder en kado gedaan. Snel geleverd en goed verpakt. Zeer tevreden, bedankt!

AAnrader

Helaas langere wachttijd als aangegeven , maar ach is erg druk, dus logisch, even gebeld, en dat was een super contact en het schilderij daarna keurig bezorgd!

Prima ervaring

Een metalen wanddeco besteld. Het werd snel geleverd en was redelijk verpakt. Wel jammer dat het een week later een tientje goedkoper was. Het staat mooi, dus erg tevreden.

Het was een lange wachttijd maar het wachten waard!

Zoals de website zegt "Betaalbare Kunst

Inmiddels twee bestellingen geplaatst en binnen een paar dagen bezorgd. Mooie kunt voor een betaalbare prijs. Ik zeg: zeker een aanrader, bezoek de website en u zult niet teleurgesteld worden.

. Mooie kunst voor betaalbare prijs

Vlot bezorgd en mijn fleurige tak staat prachtig.

Snel en goed

Mooi kunstwerk.

Leuk assortiment, goed geleverd

Mooie website, makkelijk zoeken, bestellen en vlotte levering. Zou wel wat duidelijker mogen qua status.

Mooie producten voor een nette prijs!

Prima verpakt en mooie producten!

Zeer snelle levering

Prachtige kwaliteit en vooral een mooie scherpe prijs

Mooi kunstwerk en goede levering

Ervaring is prima ,mooie kunstwerken

Schilderij keurig bezorgd en goed verpakt. Mooi van kleur en scherp.

Helemaal top!

Schilderijen zijn zoals ik verwacht had en ben er zeer tevreden mee. Bij de bestelling van 1 schilderij stond levertijd 1 dag, maar dat werd uiteindelijk 1 maand (was verder wel goed gecommuniceerd). Enige wat voor mij wat onhandig was is dat er een mail werd gestuurd de dag voor de levering(en) rond 10 uur 's avonds. Ik kan helaas niet op zo'n korte termijn mijn werkschema aanpassen of aangeven dat het niet uitkomt.

besteld dag erna in huis

mooie kunst is voor herhaling vatbaar

Mooie betaalbare kunst en prima service

Goede website met veel bladerplezier om alle prachtige kunstvoorwerpen, wanddecoraties en giclees te bekijken. Vervolgens uitstekende begeleiding per e-mail en daarna snelle levering. Blij verrast na het uitpakken van de bestelling. Onze slaapkamer heeft ineens een heel bijzondere uitstraling gekregen.... We gaan zeker nog eens snuffelen voor een update van kunst-aan-de-wand in onze woon- en werkkamer....

Mooie site, heel overzichtelijk

Prima kunstwerk met mooie lijst en deugdelijk verpakt.

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.