Kort maar krachtig,in alles GEWELDIG. Kwaliteit,prachtig kunststuk aan de muur. Snelle en keurig ingepakte levering.

Snelle en goede service, snel geleverd Prachtig mooi schilderij ben zeer tevreden

Doen gewoon wat ze beloven

Gewoon goed.

Top product

Zeer tevreden met dit product en snel geleverd. Helemaal blij mee. Ga zo door.

Mooie kunst met een uitstekende service verlening

De eerste keer heb ik een kleine niet al te dure bestelling opvoeding website geplaatst. Vandaag de dag weet je namelijk nooit of dit een miskoop wordt of dat er niet wordt geleverd. Maar bij deze organisatie is dit niet het geval! Echt mooie kunst die keurig en op tijd wordt geleverd. Ik heb deze website ook in mijn omgeving gedeeld.

De volgende dag in huis!

Bijna 5 Sterren waard. De levensboom is mooi maar groter dan verwacht. De bezorging een dag later na bestelling en de wijze van verpakking is top geregeld.

Ik ben super blij met mijn schilderij. Vanaf de bestelling t/m de betaling is alles naar wens.

mooie producten

de naam zegt het al. het is echt mooie betaalbare kunst. De producten zijn van mooie kwaliteit en zien er fraai uit. Ook de levering is snel.

Heb m'n woonkamer opgepimpt, waarnaar design radiator beetje uit de toom viel. Nieuwe metalen behuizing erover en toen was t één groot, mooi, vlak. Bij Betaalbare kunst kunstwerk aangeschaft, met magneetjes erop bevestigd en wow! Uit de kunst.

Uitstekend!

Prachtig op maat geschilderd en prima service!

Betaalbare kunst voldoet aan verwachting

Niet meer sterren omdat het INGELIJSTE POSTER “KLASSIEK VLIEGTUIG BOVEN NEW YORK” VAN MONDIART wat tegenvalt. Het is niet zo scherp als verwacht. Ik had het in het echt moeten zien, dan had ik het niet gekocht.

Makkelijker dan ooit

Het is erg leuk om dit cadeau te geven. Ongelofelijke diversiteit qua aanbod en betaalbaar ook nog.

Mijn bestelling werd snel en netjes bezorgd. Vriendelijke bezorger die het grote schilderij binnen bracht. Ook wordt je goed en snel geïnformeerd over de tijd van de bezorging. Schilderij is prachtig. Mocht het toch tegenvallen dan mag je het schilderij binnen 30 dagen terugsturen. Waar vind je dit nog. Betaalbarekunst is echt een aanrader.

snelle reactie en afwikkeling

Mooie kwaliteit

Snelle levering , goed verpakt en mooie kwaliteit . Super tevreden !!

Snelle levering van het bestelde kunstwerk

Kunstwerk als cadeau voor iemand besteld, ziet er precies zo uit, als op de foto's. Sneller levering

heel blij mee.

wij zijn super blij met onze mooie wanddecoratie. hij voldoet helemaal aan onze verwachting. het enige minpuntje is dat het niet mogelijk is om een bezorging te plannen en aangezien het best een behoorlijk pakket is, is het niet fijn om het bij de buren te laten bezorgen. pakket is bezorgt door post.nl. misschien is het de volgende keer mogelijk om het pakket op te halen bij een post.nl punt. verder zijn we gewoon helemaal tevreden.

Verrassend

Ik was blij verrast met de metalen vissen voor aan de wand. Inderdaad betaalbare kunst. En heel snel geleverd in een veilige verpakking. Voor herhaling vatbaar.

Je krijgt wat je vraagt

Keurig nette behandeling, mooi afgewerkt artikel en wat we wilde hebben werd ook keurig afgeleverd.

Goede en snelle levering

Super blij met ons uiltje.

Kan niet beter

Alles klopt . Afgesproken tijd, keurig verpakt, kunstwerk net zo mooi als op de site, goede ophang punten. Dus een TIEN .

Top geregeld

Goed en vriendelijk contact, makkelijk te bestellen, zorgvuldige aflevering en bovenal prachtige doeken/schilderijen. Absoluut een aanrader.

Ondanks online gekocht toch persoonlijke benadering

Mooie stevige robuuste spiegel. Had wat vragen erover via de e-mail gesteld. Kreeg vrijwel meteen een reactie. Ondanks dat het al laat in de avond was. Kreeg ook een persoonlijke e-mail dat de spiegel speciaal is nagekeken voor mij en is opgestuurd.

prima service

het bestelde beantwoordt aan de verwachtingen. Het is een leuke optie om het werk te kunnen scannen zodat je het op je muur kunt projecteren om te zien hoe het staat

Super mooi schilderij, erg lange levertijd

In mijn bevestiging stond 4-5 weken levertijd voor ons schilderij. Met 5 weken ben ik zelf gaan mailen en ontving ik een reactie dat de levertijd nog 1-2 weken zou duren. Dit had ik op de site moeten vinden. Hier had ik echter niet meer gekeken. Na 8 weken na bestelling hadden we eindelijk ons product die echt super mooi is en netjes thuis werd afgeleverd. Tip van mij aan jullie, communiceer naar je klant als je weet dat het langer gaat duren dan dat de bevestiging aangeeft.

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.