Geweldig, in één keer goed en verzorgd geleverd.

Het kunstwerk voldeed precies aan onze verwachtingen en staat ontzettend mooi in onze eetkamer.

Mooi schilderij

Netjes op tijd geleverd, mooi schilderij en niet duur.

Geweldige kunst, snel in huis en betaalbaar

Top ervaring

Voor ons een rake zin.

Alleen jammer dat het later geleverd is als dat de website aangeeft.

Geweldig stukje kunst gekocht

De kunst die ik gekocht heb hangt in de kamer en als je er naar kijkt wordt je blij.

Snelle levering mooie kwaliteit

Tevreden

Kunstwerk prachtig, communicatie en levertijd slecht

Het kunstwerk is prachtig levertijd zou tussen de 4 en 6 weken zijn. Tussentijds contact opgenomen. Zou uiterlijk medio augustus geleverd worden wat dan al 6 weken zou zijn. Na 7 weken nog niks ontvangen weer emailcontact gehad. Kreeg toen de mededeling dat het 8 weken ging duren. Dat dit door de vakantie kwam. Raar dat dit in het eerdere mailcontact niet werd vermeld en de vakantieperiode was op het moment dat ik het kunstwerk bestelde, toch ook al bekend. Uiteindelijk na ruim 8 weken pas kunstwerk. Dus product prachtig maar communicatie en levertijd behoeven naar mijn mening aandacht. Dus aanbevelen JA voor product maar momenteel zou ik NEE zeggen voor levering (bij mij konden ze het nl niet waarmaken 4-6 weken werd ruim 8 weken)

Ben erg tevreden met mijn aankoop

Duidelijke informatie over de levering en precies gekregen wat ik verwachtte. Ben erg blij met mijn aankoop.

Mooi object tegen betaalbare prijs.

Voor een muur in een lange gang zocht ik een metalen kunstwerk. Uit een groot aanbod heb ik mijn keuze gemaakt. Bestelproces heel eenvoudig. Levering volgde na 3 dagen. Verpakking stevig om object te beschermen. De gang heeft nu een heel andere sfeer.

Ik heb betaalbare kunst gezien op insta. Wat ik daar zag was erg mooi maar ik was huiverig om te bestellen. Toch besloten om iets voor de keuken te bestellen. Nou ik kan het iedereen aanraden. Communicatie is perfect. Kwaliteit is zeer goed. Geen flut spul Zeker voor herhaling vatbaar.

Super mooi

Nog mooier dan ik dacht dat het zou zijn

Precies zo als verwacht. Snelle levering. Kortom zeer tevreden. Kan het iedereen aanraden

Uitstekende kwaliteit en service.

Snelle levering en alles goed verpakt. Beide kunstvoorwerpen staan prima bij mij aan de muur.

Goede en snelle service. Mooi spul

n.v.t.

Het is een prachtig werk

Het is een mooi kunstwerk De levering is snel had het de volgende dag al. Goede service.

Erg mooie stukken!

Heerlijk rondgestruind in Binckhorst 36 in Den Haag, erg interessante stukken gevonden voor een acceptabele prijs.

Snelle levering goed verpakt.

Nu mijn tweede wanddecoratie ontvangen e.n er erg blij mee.

Mooi metalen decoratie

Gewoon goed

Schilderij goed ingepakt en netjes geleverd

Ik ben zeer tevreden met Betaalbarekunst

Deze site kan ik aanbevelen aan een ieder, kom er zeker nog eens terug.

Vriendelijk geholpen door de klantenservice. Netjes verpakt geleverd

Doen wat ze beloven!

Goed verpakt en op tijd

Betrouwbaar, snel en een uitgebreide keuze

Op de site van betaalbarekunst.nl vind je altijd wel iets dat een verrijking voor je huis is. Je bestelt eenvoudig jouw kunstwerk en dit wordt binnen de afgesproken tijd geleverd. De foto's op de website geven een goed beeld van het kunstwerk. Kortom, zeer tevreden!

Blij met mijn kunstwerk

Toen ik het uit pakte vond ik de kleuren tegenvallen.Maar nadat ik het opgehangen had,viel het erg mee.Vooral ‘s avonds met het licht aan is het erg mooi.Ben er blij mee.

Mooi kunstwerk en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Heel tevreden.

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.