Goed werk geleverd en mooie metalen wanddecoratie.

Groot assortiment verschillende wanddecoratie voor als je eens iets anders wilt dan een schilderij of reproductie. Snelle nette levering.

Top levering, snel, volgens afspraak en goed verpakt.

Zeer mooi

En blij dat het vlug geleverd is

Mooie collectie

Onlangs een metalen kunstwerk met zwaluwen gekocht voor de slaapkamer. Gisteren een soortgelijke, maar dan met een abstracte uiting, aangeschaft voor de eetkamer. Erg blij mee.

Mooie muurdecoraties, goede service, gewoon goed

Mooi decoraties, klantvriendelijk en goede service

Goede en snelle levering en een miljoen product

Prachtig object

Duidelijke website. Probleemloze levering. Jammer dat we om te “winkelen” naar Den Haag moeten. Er is in Eindhoven weliswaar een locatie waar je op afspraak terecht kunt maar die is niet gericht op particulieren.

Blij mee!

Snelle levering, netjes verpakt. Het kunstwerk wat wij hebben besteld overtrof al onze verwachtingen. Echt perfect. Dus blij mee!

super

Snel en goed verpakt geleverd

Online en in de winkel super service!

Snelle levering online en in de winkel zeer vriendelijk geholpen!

Ik ben heel blij met het schilderij, zelfs mijn man vind het mooi. Verder verliep alles goed. De bezorging werd binnen de verwachte tijd afgeleverd en goed verpakt (om beschadiging te voorkomen). Voordat ik de bestelling had geplaats had ik nog met een medewerker van jullie telefonisch/per mail contact gehad. Over de verdere vragen die ik had. Over het schilderij, de levertijd en het bezorgen. Ik werd hierover goed (vriendelijk, duidelijk) geïnformeerd.

Prima service en duidelijke documentatie

Snel geleverd. Fotoafbeelding wijkt wel iets af vd praktijk. Zag geen frame om het kunstwerk. Maar dit zat er wel om. We halen dit zelf wel weg. Ben toch blij met bestelde kunstwerk.

Fantastische kunstwerken en betaalbaar.

Goede service en snel en behoedzaam verzonden.

Goed en snel in huis

Betaalbare kunst is makkelijk te bestellen, en is snel in huis, En staat ook erg mooi aan de muur, Mijn kamer is nu af en aangekleed.

Mooie producten

Perfecte kwaliteit en service

Perfecte kwaliteit en service

Wederom prima!!!

Wederom prima service, contact en levering. Superblij met m'n metalen kunstwerk!

Snel en netjes

Prima, snel en netjes

Té leuk!!

Metalen kunstwerk met het woord “music” besteld. Hij is zóveel mooier dan verwacht!! De letters zijn in een vaag petrol-kleurige finish, de vioolsleutel in roodbruin. Het kunstwerk is mooi, robuust en van prima kwaliteit. Goed verpakt en snel geleverd. Heel blij mee!!

Alles wat ik verwacht had

Eerst heb ik de metalen muur decoratie via de app bekeken op de muur, wat zeer handig is. De bestelling en bezorging verliep snel. En de muur decoratie is prachtig.

Vlotte en correcte afhandeling

Iets gevonden en besteld wat we cadeau wilden geven. Twee dagen later hadden wij het al goed verpakt in huis. Een aanrader dus

Mooie en zeker betaalbare kunst!

Blij met de levering, ziet er goed uit. Leveringstijd was normaal maar voor mij wel iets te lang. Hele fijne service.

Snelle levering, mooie kunst

Het bestelproces was overzichtelijk, het product werd snel en correct geleverd en ziet er mooi uit. Zeer tevreden!

Gewoon Top !

Bestelling was netjes verwerkt en verpakt en is sneller geleverd dan afgesproken .... Niet twijfelen, gewoon doen !

Dit is nou precies wat ik wilde .Schitterend mooie kunst.

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.