Makkelijke bestelling, snelle levering, veilig verpakt. Mooi aan de wand.

Helemaal top

Helemaal naar wens

Perfect !

Een 'betaalbaar' schilderwerkje op linnen van een vrouwengezicht gekocht. Prachtig, voldoet aan alle verwachtingen. Op gestelde tijd geleverd, keurig en goed ingepakt. Een aanrader.

Ruime keus in mooie kunstwerken. Ik kwam er via Facebook mee in aanraking. Had een metalen kunstwerk aan de wand op het oog. Wilde het toch eerst zien in den Haag. De kleur van wat ik op het oog had week nogal af van zoals de afbeelding op de site was. Gezien de ruimte keuze heb ik een ander kunstwerk uitgekozen waar ik zeer blij mee ben. Goed geholpen in de winkel. De verkoper/eigenaar heeft het helemaal voor ons naar de auto gedragen.

Precies wat je koopt

Snelle levering en het werk is als omschreven.

Verbluffend

Het werk is mooier dan verwacht. Meermaals per dag kijk ik naar het doek en vind ik een beetje afleiding, rust en vervoering. Een ervaring die ik iedereen gun.

UITSTEKEND!!!!!! WE ZIJN ENORM BLIJ MET HET KUNSTSTUK. OOK ANDERE VERTELD VAN ONZE ERVARING.

ENORM MOOI!!!! HEB GEEN PLAATS MEER IN HUIS. ER HANGEN HEEL VEEL UNIEKE SCHILDERIJEN. MAAR IK HEB BIJ JULLIE NOG WEL 'TAK MET VLINDER' OP MIJN LIJSTJE STAAN. DIE WORDT TZT WEL GEKOCHT. GA ZO DOOR MET DE AANBIEDINGEN OP FB. HEEL VEEL SUCCES!!!!!!!

Erg leuk .

Zeer tevreden over: hoe het ingepakt was, Hoe snel het in huis was en hoe mooi het is.

Mooie decoratie

Erg tevreden goede verpakking en prima service

Redelijk goed

Kunstwerk op zich is fantastisch, het enige minpunt is de ophanging. Als ik het kunstwerk aan het ophangpunt aan de achterzijde had opgehangen dan zou mijn kunstwerk helemaal scheef opgehangen zijn. Uiteindelijk heb ik met “kunst en vliegwerk” het kunstwerk opgehangen aan twee gesoldeerde bevestigingstangetjes ophangen die aan de achterzijde zaten. Dat verdiende niet de schoonheidsprijs en had voor verzending gecontroleerd moeten worden dan hadden jullie er zelf ook achtergekomen dat het ophanghaakje totaal verkeerd zat. Jammer !!

Wat besteld is is geleverd en tevreden

Binnen twee dagen ontvangen. Perfect verpakt. Bedankt

Heel blij met onze aankoop

De kunstwerken staan heel leuk aan de muur. Erg tevreden over!

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Ik heb 1 opmerking en dat is bijeen langere leertijd dat je een keer op de hoogte gehouden wordt en niet zelf moet gaan bellen.

mooie wanddecoratie en goede prijs

zeer mooie wanddecoratie voor een zeer goede prijs en een hele snelle levering

Mooi !!!

Mijn bestelling was op tijd binnen en was erg mooi.

Een hele fijne website en prima telefonisch contact over het te bestellen kunstwerk.

Het door ons bestelde kunstwerk was een cadeau voor onze oudste zoon . Voor zijn verjaardag in augustus. We waren eerst van plan om het te gaan bekijken en het in Den Haag te gaan kopen. Vanwege corona leek het ons handiger om het bij ons te laten bezorgen. Nadat we in door een foutje niet de juiste bestelling hadden ontvangen is de fout snel hersteld . Omdat we één maand hadden om het eventueel retour te zenden heeft hij het al eerder van ons gekregen .............en naar volle tevredenheid. Een cadeau voor een ander is altijd een gok . Gelukkig hebben we goed gegokt. We zijn blij dat het mooi in zijn appartement hangt.

Helemaal goed

Mooi geworden

Super mooi

Echt een kunstwerk aan de muur.

Erg mooi schilderij

Voldoet aan verwachting

Alles naar verwachting en prima service!

Ben zeer tevreden over de aan mij geleverde metalen wanddecoratie die in werkelijkheid nog mooier is dan op de foto! Ook de service is prima!

Geweldig!

Het door mij bestelde beeld kwam beschadigd aan. Dit gelijk gemeld en na het opsturen van foto's van de schade, is er direct een nieuw beeld besteld. Inmiddels dit heel goed verpakt ontvangen. Mijn ervaring met Betaalbarekunst.nl is uitstekend. Er is direct gereageerd op mijn klacht en tijdens de hele procedure ben ik heel goed op de hoogte gehouden.

Goed verpakt snelle service ben echt tevreden ga zo door

Goed verpakt en snel geleverd!

Op zondag besteld en dinsdag al in huis. Metalen wanddecoratie was goed verpakt en dus zonder beschadigingen geleverd, top! Tevens was het object precies zoals op de foto.

Nog mooier kunstwerk dan ik verwacht had

Zeer correcte levering

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.