Fantasties

Heel snel geleverd en wij zijn er heel blij mee.

Tevreden

Alles was prima heel tevreden.

Ge-wel-dig!!

Bij het uit de doos nemen een klein vouwtje ontdekt in het metaal, maar dat is te verwaarlozen. Zoooooo mooi, mijn boom!! Ik hou van bomen en zie ze ook wel als een symbool voor mijn achternaam en als levenskracht in het algemeen. Nu een mooi plekje vrijmaken in mijn kamer waar ik hem iedere dag kan bewonderen.

Wow! Wat een super mooi kunstwerk!

We moesten er even op wachten maar dan heb je ook wat!!!

perfect passen bij onze nieuwe meubeltjes

voor ons doen een gewaagde keus, een keer geen lijst maar een 3d-kunstwerk, het pakt fantastisch uit

Zeer mooie Metalen wanddecoratie "Tyto"

Heb een Metalen wanddecoratie "Tyto" gekocht bij betaalbare kunst. Ben er super blij mee. Ziet er geweldig uit en hangt mooi in mijn woonkamer.

Snelle service en erg mooi

Wat een keuze , en zeker voor elke prijs! We zijn erg tevreden!

Super tevreden met m’n aankopen

Goede afspraak. Had alleen moeite om de juiste locatie te vinden, maar een belletje was al voldoende! Super tevreden

heel goed

Keurig verpakt afgeleverd.

Onverwachts prachtig

Hoe kun je nou kunst kopen via internet?! Niet gezien, niet aangeraakt, niet geroken. Het was een gok, maar ik wist precies wat ik wilde. Toen ik het uitpakte, was ik op slag verliefd, het gevoel was gelijk daar. Nog mooier dan ik had gedacht en het past zo goed in mijn huis. Onverwachts prachtig!

Betrouwbaar en snel!

En mooie, betaalbare kunst!

Snelle levering en een pronkstuk rijker

Bestellen gong heel eenvoudig en de levering was keurig en snel

Schitterende metalen wanddecoratie van gitaar met muzieknoten gekocht. Eerst virtueel gecheckt via de app of hij mooi zou staan op de muur en toen aankoop gedaan. Vanaf aankoop tot levering is alles prima verlopen en hij is echt prachtig! Zijn er superblij mee.

Snelle en goede levering...top!

Het kunstwerk was goed verpakt. Ophangen was een fluitje van een cent.

prachtig

onze bestelling is een sieraad voor ons huis

Mooie vogel vlucht nu op de galerij naast de voordeur,snel en makkelijk besteld met i deal. Goed verzorgd en verpakt aangekomen. Deze vogels voor buiten nu ingespoten met beschermende blanke lak tegen weer invloeden. Zeer tevreden over betaalbarekunst.nl

Mooie spullen. Ruim de tijd om te kijken.

Fijn geholpen.

Zeer goed, snelle reactie per mail en snelle levering

Makkelijk toegankelijke website en na keuze van een schilderij een mail gestuurd met verzoek om nadere informatie. Binnen een dag had ik een reactie terug en ook gelijk het juiste antwoord. Na bestelling binnen 2 werkdagen het schilderij geleverd gekregen door een nette chauffeur met aandacht voor wat hij leverde.

Mooie kunst voor mooie prijs

Zorgvuldig verstuurd, het kunstwerk is precies als op de foto. Prachtig! Een mooi aanvulling in onze huiskamer.

foto's geven goed het product weer. Snelle service en goed verpakt.

Mooie producten

Wij hebben via de website diverse producten besteld en die zijn erg mooi van kwaliteit. Opvallend is de kleurbetrouwbaarheid van de foto’s op de website. Prima geregeld.

In het echt nog mooier dat verwacht

Snelle levering, goeie kwaliteit en mooi! Veel kunst die net anders is dan anders. En dat ook nog voor een mooie prijs!

Deze vogels gaan een mooi plekje in mijn nieuw ingerichte kamer krijgen. Nog even wachten tot alle meubels er zijn en dan de juiste plek zoeken, waar de vogels goed tot hun recht komen. Ik ben er erg blij mee. PS een foto maken kan nu dus nog niet, eerst het juiste plekje zoeken.

Mooie betaalbare kunst en goede service

Goeie en snelle levering. Prachtig kunstwerk voor boven de bank.

Gewoon goed.

Vanaf moment van bestelling tot levering alles vlekkeloos verlopen. Vragen werden direct beantwoord, verkeerde bestelling direct opgelost. Ben alleen benieuwd waar de foto is genomen van ons kunststuk ''glas in lood (panorama) van Mondiart.

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.