Helemaal top!

Ik ben super tevreden met mijn schilderij. Ik heb het op internet uitgezocht en het is dan toch altijd spannend hoe het in het echt uitziet. Ik ben erg blij met het resultaat en de terugkoppeling tussendoor.

Prachtig kunstwerk!

Prima service!

Zeer tevreden, en mijn vragen over wanneer schilderij geleverd werd, kreeg ik zelfs de kunstenaar aan de telefoon.

Ongelofelijk lang wachten, maar wel met mijn schilderij

Geen prettige service. Zelf 3x achteraan moeten bellen, nadat mijn bestelling niet binnen 3-4 weken geleverd was (zoals aangegeven op de website). Gebrek aan proactieve communicatie vanuit Betaalbarekunst. Zelfs toen er eindelijk wel een mailtje kwam dat het schilderij verzendklaar werd gemaakt, duurde het vervolgens meer dan een week voordat ik het eindelijk binnen had! Uiteindelijk ruim 7 weken gewacht ipv 3-4. Erg jammer, want uiteindelijk wel blij met het schilderij zelf.

Snel geleverd en erg mooi

Heel tevreden, gelijk nog iets besteld. Erg mooi product en snelle levering.

Mooi!

De 2 kunstwerken vallen heel goed in de smaak! De gestuurde kunstwerken lijken zeer veel op de kunstwerken zoals ze op de site staan. Ik heb er wel lang op moeten wachten, maar het wachten werd beloond!

We zijn reuzeblij met het schilderij. De kleuren zijn identiek als op de site. We komen zeker nog eens een keertje terug.

Ik vind het een prachtig stuk en ben er heel blij mee

Een mooi, rustig stuk. Kwam precies zoals beloofd, goed ingepakt en keurig op tijd.

Het kunstwerk ziet er net zo uit als op de site!

Het staat prachtig in onze huiskamer, ik ben weg van vogels, liefst natuurlijk in de natuur. Dit kunstwerk beeldt de vrijheid van vogels prachtig uit!

Ik wacht nog op mijn bestelling na 7 weken

Levertijd zou tussen 4-5 weken duren, ik krijg ook geen concrete afleverdatum als ik mail/bel.

Snel geleverd en volledig volgens beschrijving

Ons kunstwerk werd snel en netjes verpakt geleverd en voldeed volledig aan de beschrijving en foto. Wij gaan hier vast nog wel eens iets bestellen.

Slechte communicatie en klantenservice - kunstwerk prima

De levering duurde langer van mijn bestelde kunstwerk. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar je wordt hiervan niet op de hoogte gebracht. Hier moet je zelf achteraan gaan. Aan de telefoon werd gezegd dat ik het de volgende week in huis zou hebben. Niets was minder waar. Ik heb uiteindelijk 2,5 maand op m'n bestelling gewacht. Elke keer kreeg ik een andere reden te horen, pas als je echt doorvraagt krijg je de waarheid te horen. Je wordt ook steeds minder vriendelijk te woord gestaan.

Heel goed.

Hele goede service. Ik kreeg het heel snel geleverd. Er zat wel een beschadeging op de verpakking en door schrok ik wel even van. Maar gelukkig was het kunstwerk niet beschadigd.

Fijn,snel...

Goeie service... de kunst was goed verpakt... ben er blij mee

Kei mooi en snelle levering!

Kei mooi en snelle levering!

Keurig ontvangen, resultaat was echt mooi!

Voor een redelijke prijs mooie kunst aan de muur

Mooie kunstwerken voor betaalbare prijs

De website die zijn naam waarmaakt. Mooie kunstwerken voor een mooie prijs. Veel keuze en leuk om op de site rond te kijken. Er is voor iedereen wel wat te vinden en een replica kunstwerk ziet er toch beter uit dan een simpele poster. Zeker een keer doen! Dan kom je vast vaker terug naar deze website. Daarnaast is de klantenservice goed bereikbaar en zeer vriendelijk. Werken samen met een transportbedrijf als de kunst te groot wordt voor Postnl tegen dezelfde kosten. Dat isnook erg fijn!

Super mooi

Snel en super tevreden , erg mooi was de decoratie!!!

Mooi metalenschilderij Ben er blij mee

Top en goed verpakt

Prima voor elkaar

Het product is nog mooier dan op de foto

Goede service, mooi werk!

Prima levering

Betaalbare kunst,ik beveel het aan

Mooie kwaliteit snelle levering

Dit is ons tweede schilderij van betaalbarekunst.nl. Super blij mee en een aanrader!

prachtige weergave van oude meesterwerken en moderne kunst.

Een echte nachtwacht 2.0 Prachtige weergave van oude meesterwerken en moderne kunst. Niets meer aan toe te voegen.

Mooi kunstwerk, echte eyecatcher

Mijn pas opgeknapte home office/sportkamer had na de opknapbeurt wel een hele grote witte wand. Na heel wat uurtjes zoeken uitgekomen bij betaalbarakunst voor een heel mooi werk van Mondiart: Girl in Black Het kwam goed stevig verpakt thuis, en ben er heel erg blij mee.

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.