Tevreden!

2 schilderijen besteld Snel ontvangen, ondanks dat het een drukke periode was ivm de feestdagen. Schilderijen in het echt nog mooier dan de foto. Heel blij met deze aankopen.

Uitstekend !

Goed verpakt, op tijd geleverd en zag er uit zoals ik verwachtte

Bestellen ging makkelijk en goed! En ondanks de drukte van de feestdagen erg snel binnen gekregen

Het kunstwerk is zijn geld waard! Snelle levering en ik werd snel en correct beantwoord. Enige minpuntje: je kunt achteraf betalen dus zodra je kunstwerk in huis is behalve met de cadeauboxen. Hier zou het bedrijf iets op moeten verzinnen...!

Prachtig

Ik kan nog geen foto plaatsen. Is voor onze nieuwe woning. Vast gekocht omdat we er weg van zijn.

Net echt, tot ik bedacht dat Hette mooi om waar te zijn

De schilderijen van Hope zijn prachtig.

snelle levering en voldoet helemaal aan mijn wensen. heeft mooi plekje.

Prachtig!

Het schilderij is exact zoals beloofd en ik ontving het 2 dagen later, perfect! Het was absoluut mijn geld waard en ik heb de website al aangeraden aan een paar mensen die ik ken die ook opzoek zijn naar kunstwerken.

Correcte afwikkeling na plaatsen bestelling

Gebruik van de app heeft me geholpen om keuze te bepalen van de muurdecoratie. Kleur wijkt in werkelijkheid, jammer genoeg, wel wat af. Deco is best een “blikvanger” als je kamer in komt!

Een beetje lang gewacht.

Mijn kunstwerk hangt er prachtig bij.zeer tevreden.

Een sieraad aan de wand!

Wist niet dat er zo een site bestond, waren dan ook aangenaam verrast door de grote keuze aan betaalbare kunst. Levering duurde wel wat lang, maar dat komt uiteraard de door nog nooit vertoonde megapiek bij de hardwerkende pakketbestellers.

Geweldig!!!!

Service is fantastisch! Wegens drukte bij Post NL kon mijn pakket niet op tijd binnen zijn en wat denk je, er wordt gewoon een koerier gestuurd! Als dat geen service is!

Makkelijk, simpel, snel en betaalbaar

Goed overzichtelijke site met mooie en leuke betaalbare kunstwerken. Bestellen en betalen gaat snel en makkelijk. Levering kunstwerk duurde iets langer dan gepland (1 week i.p.v. 2 dagen), maar dat lag niet aan betaalbarekunst.nl maar aan PostNL (vanwege de drukte). Ik zou hier weer kopen. Aanrader!

Wat een geweldig kunstobject. Beter dan op de foto's en mooie groter dan verwacht. Betaling verliep snel en de levering was zelfs boven verwachting. Object netjes verpakt!

goede service

nette behandeling

Prachtige wanddecoratie

Goede ervaring met betaalbarekunst.nl Mooie wanddecoratie, goed in verhouding met de prijs.

Een mooi uniek kunstwerk aan de muur.

Duidelijke beschrijving en vervolgens binnen no time in huis. Een mooi aanvulling op de muur.

Geweldig in een woord

We hebben een fantastisch schilderij ontvangen. Prachtige kwaliteit. Hier wordt we vrolijk van!

Helemaal prima

Prima levering zoals besteld. Mooie lijst er omheen . Toppie

Boven verwachting

Kunstwerk binnen gekregen ,boven verwachting,in het echt nog mooier dan op de foto

Geweldig bedrijf

Ik kwam per toeval de site van betaalbarekunst tegen en zag daar de ijsvogels van brons. Nadat ik deze besteld had werd er al vrij snel contact op genomen via de mail met foto’s van de Ijsvogels die beschikbaar waren gewoon geweldig levering super ga zo door top ervaring

Top, nette klantenservice

Ziet er heel goed uit

Het kunstwerk is snel en goed geleverd.

Zeer tevreden met de snelle levering! Wij zijn heel blij met het kunstwerk, hij maakt ons interieur echt af.

Goed en mooi

Het duurt wel even máár het komt goed

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.