Snelle levering en snel antwoord op mailverkeer.

We hebben een mooi metalen kunstwerk gekregen. Qua kleuren etc precies zoals vermeld op de website. Netjes en goed verpakt tijdens verzending. Had nog vragen ivm verzending en levering van het pakket, en hier had ik via mail snel een antwoord op terug.

prachtig betaalbare kunst

We mochten deze week een prachtig metalen wanddecoratie ontvangen.

Mooie kunstwerk voor weinig geld

We hebben schilderij voor een nieuwe huis gekocht- het is een echte blikvanger! Iedereen die komt kijken vraagt waar hebben we die vandaan. De levering ging, zoals gepland en het kwam erg zorgvuldig ingepakt

Kunstobject is prachtig

Alleen jammer dat ik geen antwoord krijg op mijn vraag hoe ik dat ding het beste kan bevestigen

Super snelle levering

Het is geweldig kunstwerk . Past perfect in ons interieur .

Fantastisch kunstwerk

Mooi kunstwerk gekocht, werkelijkheid komt zeer goed overeen met het plaatje op internet. Goed verpakt en snel binnengekomen. Topservice! Zal er zeker meer gaan bestellen gezien de prijs kwaliteit verhouding!

Fantastisch!!

Prachtige betaalbare kunstwerken, binnen 2 werkdagen keurig verpakt afgeleverd. Topbedrijf!!

Heel mooi kunstwerk en snelle levering

Heel mooi kunstwerk en snelle levering, het is nog een verrassing voor vaderdag , nog even geduld en dan hangen we het op, ben heel benieuwd hoe dat zal staan. Foto hiervan volgt

Erg mooi

Ik heb het kunstwerk besteld voor de woonkamer en het hangt prachtig tussen 2 ramen en boven de bank. Il heb het besteld op basis van de kleuren va de metalen voorwerpen en het is gelukt. Ook de bestelling is prima verlopen en snel geleverd, zelfs in corona tijd. Geen klachten!

De website is makkelijk te bedienen. De medewerkers van Betaalbare kunst reageerden snel en duidelijk op mijn vragen. Door het Corona-virus werd de afleverdatum verschoven maar ook daarover werd ik keurig op de hoogte gehouden. Ik had gevraagd of het schilderij ook liggend opgehangen kon worden en daaraan is gehoor gegeven. (Uiteindelijk heb ik het toch staand opgehangen.) Het schilderij is iets blauwer dan de foto op de website, waarop het in grijstinten geschilderd leek te zijn. Daar moest ik even aan wennen. Maar we zijn blij met het uiteindelijke resultaat.

Een erg mooi stukje kunst.

Het kunstwerk komt prachtig uit boven de bank.

Snelle levering en prachtig schilderij!

Erg goede ervaring met betaalbarekunst. Superveel keuze, een handige app zodat je alvast een indruk krijgt hoe het schilderij in je huis zou staan en snelle levering!

Perfect... thanks

Site info klopt, kunstwerk is goed weergegeven volgens zoals het is. Prima.

Gewoon mooi voor aan de muur

Past erg goed bij de kleuren van de meubels

Precies wat ik hoopte!

Na een grondige verbouwing in onze huiskamer waren we op zoek naar een mooie decoratie voor aan de grijs-groen geverfde muur. In de kleuren van de bladeren van deze metalen tak zit precies de kleur groen van de muur en zitten er ook koperen (oranje) accenten in. Dat past weer perfect bij onze nieuwe koperen lampen. Superblij mee dus!

Prima website met leuke kunst.

Duidelijke website met groot aanbod, na besteld te hebben binnen twee dagen in huis.

Héél mooi!

We zagen op deze site zulke mooie dingen dat we bijna niet konden kiezen. Het kunstwerk hangt prachtig op de muur boven de eethoek. Ik geniet er elke dag nog van !

Mooie betaalbare kunst.

Veel keuze, mooie kwaliteit en snel en netjes geleverd. We wachten op ons tweede schilderij want die moet nog gemaakt worden.

Top snelle levering mooie kwaliteit ben tot nu toe heel tevreden

Mooie kwaliteit dibont voordeliger als plexiglas en glinsterend minder Als plexiglas Tot nu toe top

Mooi kunstwerk

Mooi kunstwerk en betaalbaar

Geweldig!

De beer besteld van de serie dripping, helemaal geweldig!! Hij was snel en zeer goed verpakt bij ons thuis. Prima service!

Kunst mooi bezorging slecht

Schilderij is mooi, de bezorging laat echt te wensen over! Ronduit niet acceptabel. Gewoon voor de voordeur zetten. Indien gestolen zou worden, wie is verantwoordelijk? Dit doe je niet, bezorg dan bij de buren oid maar niet zo! Ben hier ontstemd over!! Doet jullie naam geen eer aan.

Top bedrijf !!

Goede service, mooie schilderijen voor een goede prijs.

Mooi kunstwerk waar je aan ziet dat het handgemaakt is

Goede snelle service en een mooi kunstwerk! Leuk om te zien dat er wat ‘oneffenheden’ in zitten waardoor je weet dat het handgemaakt is! Zo gauw het hangt -we wachten nog op een paar meubelstukken- sturen we een foto!

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.