Snelle levering en goede service!

De app is super om te kijken hoe je kunstwerk staat in je interieur. Bestelling makkelijk kunnen plaatsem, sneller levering.

👌👌heel mooi

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit. Aangegeven levertijd (4 à 5 weken) ietwat aan de lange kant, maar is van tevoren aangegeven en wordt precies nagekomen.

Besteld via internet best eng maar mocht het retourneren als het niet goed was dus durfde het toen wel aan .geen spijt super blij met het resultaat

Mooi kunstwerk.

Goede service mooi kunstwerk en ben er erg tevreden over. Mooie prijzen.

Foto's van de site zijn duidelijk en de levering super snel.

De site is zeer overzichtelijk, en de foto's komen overeen met de werkelijkheid. De cash back actie is ook een leuke actie. Zo zie je leuke voorbeelden bij de mensen thuis.

De track and tracé werkte niet goed, helaas was ik niet thuis, bij de buren afgegeven

Mooie kunst echter veel werk gehad om te kunnen betalen met ideal.

De site heeft een gevarieerd aanbod na de gemaakte keuze was het lastig om via ideal te betalen. Via mail contact is dat uiteindelijk gelukt. Echter de 10 euro die we zouden ontvangen met betaling van ideal hebben we nog niet gekregen.

Precies waarnaar we op zoek waren.

Bij betaalbare kunst vonden wij de wanddecoratie waarnaar wij al een tijd op zoek waren. Met de handige app konden wij vooraf bekijken hoe de wanddecoratie eruit zou zien op de muur waarop het moest komen hangen. Nog geen 24 uur later hing de wanddecoratie al op z'n plaats. En dat alles voor een faire prijs. Super!!

Duurde even maar dan heb je wat!

Na lang zoeken iets gevonden op betaalbare kunst.nl, levertijd zou 3 a 4 weken zijn, dit werd 12 weken, tussendoor wel contact over gehad. Bij levering zat er alleen bubbeltjesfollie over, dit vond ik erg kwetsbaar, maar het schilderij was in orde, en hangt prachtig aan de muur.

Snelle levering!

Maandag besteld, dinsdag al bezorgd! Goed verpakt en ik ben er erg blij mee. Keer wat anders aan de muur dan wat iedereen heeft 👍

Ik kan niet meer zeggen in een woord geweldig ben zeer te vrede in en ben er blij meer raad het ied

In een woord geweldig raad het iedereen aan .

tevreden

snelle service, prima verpakt

Goed geholpen

Erg tevreden met onze aankoop

Precies wat ik wilde.

Heel mooi en goede kwaliteit

Snel geleverd en afbeelding op site klopt met de werkelijkheid.

Afbeelding komt overeen met de werkelijkheid. Snelle levering.

Snelle aflevering. Top

Een fantastische after sales, na niet geheel tevreden te zijn bij de levering.

Na niet geheel tevreden te zijn over de levering, heeft betaalbarekunst.nl het fantastisch opgelost.

Mooie website

Bestelling geplaatst en snel ontvangen. Mooie muurversiering kan niet wachten tot hij hangt!

Snelle, zorgvuldig verpakte levering! Prachtig kunstwerk!

Mooi kunstwerk. 1e keus paste minder goed. Eenvoudig te retourneren. 2e keus uitstekend! Erg blij mee!

Super blij mee.

Mijn dochter en schoonzoon een kunstwerk cadeau gedaan. Ze zijn zelf wezen uitzoeken en heel blij met wat ze uitgezocht hebben. Chapeau.

schitterend!

Een erg mooi kunstobject, een aanwinst voor onze kamer. Wij hebben het de Circle of Live genoemd, als symbool van het leven. Het was een cadeau voor mijn partner die met pensioen gaat.

Kwaliteit is erg mooi

Wij hebben een wandkleed besteld. Eerst vriendelijk contact met advies mbt de roedes om dit op te hangen, daarna snel en netjes afgeleverd. Het wandkleed vonden wij in het echt nog mooier dan op de foto. Kortom zeer tevreden!

Leuke kunst

Wat een leuke kunst hebben ze hier en niet eens bijzonder duur.

Zeer mooie kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering alles top

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.