Mooie duidelijke site .

Amazinggggggggg

We hebben een prachtige kunt besteld voor onze beauty salon. Dankzij de kunst is onze muur vervuld. Heel veel complimentjes gehad er over iedereen die het ziet wilt er een foto van maken. Super tevreden

Bestelling goed afgehandeld

Geen bijzonderheden

Easy to order, fast delivery

Really excellent. Website was easy to navigate and ordering was simple. Delivery time was as promised, and fast, and someone called, as promised, to confirm the exact delivery time and date. All round brilliant!

Snelle levering en voorzichtige site.

Goed advies en service

Wij zijn naar het atelier gegaan om het stuk voor bestelling uit te kiezen. We kregen daar goed advies en ook op het moment dat het stuk bijna gereed was, hebben we nog aanpassingen kunnen doen. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Prettige mensen, ze werken snel en betrouwbaar, en leveren een goed product af!

Al na de eerste mail was me duidelijk hoe stap voor stap mijn schilderij tot stand zou komen. Erg fijn ook dat je tot in detail opmerkingen kunt maken. Zo kreeg ik uiteindelijk een kunstwerkin huis dat helemaal aan mijn verwachtingen voldeed.

Goede service mooie producten!

Prachtig wandkleed besteld, ruim binnen aangegeven levertijd in huis.

Wederom prachtig, kleurrijk schilderij.

Het eerste schilderij zorgde ervoor dat onze woonkamer een geheel werd en we mooie foto's op funda konden zetten. Het 2e schilderij was een cadeautje voor onze zoon. Hij heeft een hoge woonkamer en door het schilderij valt dat nu op en het geeft de kamer iets fleurigs. Wij zijn heel blij met de schilderijen!!

Snel keurig geleverd

Goed geprijsd prima verpakt en snel geleverd

Fijne site, leuke kunst

Leuke site met diversiteit aan kunst.

Wow!

Heel aparte mooi gemaakte moderne betaalbare kunst en niets op de levering aan te merken.

Eerder gekomen dan verwacht. Goed verpakt, en een heel mooi kunstwerk. Zeer tevreden.

Mooi kunstwerk goede kwaliteit en prijs.

Tegen vallende levertijd 9e moeten ontvangen en de 17e gekregen erg veel verschil met 1 tot 3 dagen levertijd volgens de side.

Het schilderij dat ik heel graag wilde hebben bleek niet op voorraad. Mijn wens was om deze groter (150x150) te kopen i.p.v. 120x120. Tegen meerprijs was dot geen enkel probleem. Vanochtend heb ik het schilderij opgehangen en wij zijn er zeer blij mee!

Een super bedrijf

Een echte aanrader met een top service 👌

Pluspunten

Snelle response en levering volgens afspraak.

Pluspunten

Vlotte levering. Vooraf telefoon wanneer ze bestelling geleverd wordt

Pluspunten

Mooie betaalbare kunst , goede service, en niet opdringerig.

Pluspunten

Goede service, snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding

Er ontbreekte een dopje van de roede maar dit werd goed en snel opgelost.

Pluspunten

heel snel reactie op vragen, en denken mee om tot een goed resultaat te komen.

Pluspunten

service, support

gelijkenis schilderij

Pluspunten

Netjes en goed bezorgt en mensen stonden mij netjes te woord toen ik een keer belde, en foto plaat is schitterend in de woning, echte eyecatcher.... Nogmaals bedankt....

Pluspunten

Betaalbare en Mooie schilderij zoals ik het had verwacht!

De termijn tussen bestelen en leveren duurt langere dan verwachting

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.