Pluspunten

Leveren mooie kunstobjecten Goede klantenservice Zeer tevreden over het geleverde object: metalen wanddecoratie "Splash"

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn bestelling werd achter gelaten bij de voordeur terwijl ik niet thuis was.

Pluspunten

Prima product voor een goede prijs

Galerie is wel een beetje rommelig maar je kunt er wel veel bekijken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We zijn lang op zoek geweest naar specifieke kleuren. De kleuren in het3D-schilderij zijn exact de kleuren zoals ze op de website staan. Inmiddels hangt het kunstwerk tot volle tevredenheid boven de bank. Schilderij was goed verpakt. Het schilderij was achtergebleven in het magazijn van de vervoerder. Dit werd snel opgelost. Ook met hen goede communicatie.

Pluspunten

Erg responsief, ook in het weekend.

Doorlooptijd van maken kunstwerk verkorten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ga zo door.

Pluspunten

Snel en efficiënt een mooi kunstwerk leveren.

De cashback actie moet eenvoudiger. Nu ondoorzichtelijk.

Pluspunten

Leverancier belde toen er niemand thuis was waar het pakket naartoe moest. Prima geregeld dus.

Vanuit mijn ervaring geen tips hiervoor.

Pluspunten

Levering perfect en zeer goed verpakt

Ga zo verder met jullie service aan de klant

Pluspunten

Bestelprocedure is uitstekend te volgen via internet en bedrijf is telefonisch en via de mail zeer goed bereikbaar. Slim ook dat er nog een tussenmoment is ingelast om wijzigingen op te geven. Dat draagt zeker bij aan de klanttevredenheid. Resultaat van schilderij was boven verwachting.

Vermoed dat het beter is om de optie "afhalen" te laten vervallen. Aan de andere kant vraagt dit ook wel weer ander inspanningen om het bedrijf een gezicht te geven.

Pluspunten

Snelle levering, mooi product.

Pluspunten

We zijn tevreden met onze aankoop bij betaalbarekunst.nl. Fraaie galerie in Den Haag waar men je graag van dienst is. Het is wel goed zoeken voordat de galerie gevonden is. Helaas was de verzending ronduit traag, maar het resultaat aan de muur mag er wezen.

Pluspunten

correcte afspraken over levering, de kunstwerken voldoen volledig aan de verwachtingen

Pluspunten

Formidabele service. Hier ben je gewoon ècht klant!

Ze verdienen 6 sterren.

Pluspunten

Groot assortiment met mooie kunst, gemakkelijk bestellen en snel geleverd

N.V.T

Pluspunten

Ik heb begin januari 2019 een opdracht gegeven aan betaalbarekunst.nl voor een kunstwerk op maat. Ik ben erg tevreden over het resultaat, de betrokkenheid en de snelheid van oplevering.

Misschien is het handig de stempel van betaalbarekunst.nl op het canvas achter het kunstwerk achterwege te laten.

Pluspunten

Ben er erg blij mee.voegt een vrolijke noot toe ib mijn huiskamer.geef ook een 9

Pluspunten

Originele collectie In showroom prima geholpen Snelle levering Goede verpakking

Pluspunten

Super schilderij ontvangen heel veel complimenten gekregen. Bij verschillende personen heb ik het adres van betaalbare kunst doorgegeven, omdat ze de schilderij die wij ontvangen hebben een ene catcher is. Nogmaals bedankt voor het mooie schilderij.

Geen.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke reactie bij vragen Mooie site Betaalbare en mooie kunst

Pluspunten

snelle en correcte levering veel keus

Pluspunten

Top bedrijf, zoals verwacht.

levering kan sneller, maar ik snap dat er wat tijd overheen gaat ivm schilderen.

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.