Geweldig!

Product voldoet geheel aan de verwachtingen en snel geleverd.

Mooi product

In 1 woord geweldig

Snelle correcte levering. Mooi kunstwerk zoals ik had verwacht

Goede communicatie, doen wat ze zeggen.

Een schilderij besteld en binnen de beloofde tijd geleverd. Voldoet aan de verwachtingen.

Heel blij mee!

Er blij met mijn schilderij, past goed bij mijn eerdere aankoop, kleurrijke vrouw..

Prachtige collectie met veel keuzes tegen inderdaad betaalbare prijzen. Super...!!!

Ik heb een prachtige wanddecoratie van metaal aangeschaft. Een notenbalk met daarop tekst en noten bestaande uit aan elkaar verbonden metalen delen. Dit niet bevestigd op enige achtergrond waardoor dit "opengewerkt" object direct op de muur wordt bevestigd als driedimensionaal kunstwerk. Het maakt nu deel uit van één grote wand met veel betekenisvolle objecten en vormen.

Mooi kunstwerk

Mooie kunst en nette levering/ verpakking

Uitstekende service !

Mooie website, makkelijk uitkiezen en snelle levering, en zelfs met 1 klein foutje van het niet versturen van het artikel, was het artikel nog ruim binnen de afgesproken tijd (3 dagen) binnen, klasse ! Zeer goede service en een snelle oplossing bij een klein missertje. Voor iedereen die mooie metalen wanddecoraties zoekt, hier moet u zeker eens gaan kijken.

M’n eerste kennismaking met jullie ‘product’ was aan een muur bij m’n zwager, ik was meteen verkocht . Site opgezocht , wat een keuze overigens en fraai stuk uitgezocht ! Na super snelle en keurige levering inmiddels opgehangen, ja zeker, door die zelfde zwager! Staat geweldig en ik ben er enorm blij mee. Nieuwe bestelling reeds geplaatst!

Het ziet er mooi. Het pakketje kwam niet aan volgens de afspraak maar de service was prima met het in orde maken hiervan.

Mooi zoals afgebeeld

1e ervaring en positief we gaan gauw weer wat bestellen

Wij zijn zeer tevreden zowel over het contact en de wanddecoratie

SUPER TEVREDEN

Veel keuze , foto's komen overeen met het echte werk , zeer snelle levering .

Zeer slordig dat ze mijn naam en adres niet hebben vermeld.

Het kunstwerk is bij bezorgadres bezorgd zonder mijn naam en adres dat ik wel heb ingevuld!, daardoor lang gewacht terwijl het bij Primera lag zonder dat ze wisten waar het heen moest! ze hebben het zelfs geopend!!!! Zeer slordig!!!! Vr.gr.Ank Klooster

Blij en tevreden met deze aankoop

Volgens verwachting, dankzij de uitgebreide beschrijving en keuze in de webshop

AR komt overeen met de werkelijkheid.

Na het uitpakken, was ik blij verrast. Dezelfde dag nog opgehangen. Een foto gemaakt en door gestuurd naar een familielid. Die heeft direct ook een bestelling gedaan.

Exact volgens verwachting

Je krijgt exact wat je besteld hebt en nog redelijk vlot verstuurd.

Top! Mooi artikel en snelle levering.

Mooi en apart artikel.. en snelle levering

Top!!

Snelle levering, goed verpakt, gewoon goede service.

Lof

Vanaf mijn bestelling is alles 100%tot mijn volle tevredenheid afgehandeld

Op dat moment slecht

Hallo, Ik heb bij jullie twee wanddecoratie besteld, het werd gelijk gezegd dat deze apart wordt gestuurd. Eentje is geleverd, die andere ???? Levertijd op de site: 1-5 dagen, tis al 12 dagen geleden, ik hoor niets van wat de stand van zaak is. Hebt zelf met jullie contact genomen, wordt ik teruggebeld..... M.a.w. weet ik nog niets. Slechte zaak. Wat ik vind nog erger, ik krijg van jullie wel meerdere E-mails over : Wat vind u van onze bedrijf service.... nou, voor je gaan dat vragen, zorg eerste dat de spullen die zijn betaald, wel komen bij de klant.

met betaalbarekunst.nlzeer tevreden met klantenservice van ptt stukken minder

heel goede behandeling van de mensen achter betaalbare kunst. bij ptt kunnnen ze hier een voorbeeld aannemen.er waren medemerkers waarbij je er niet tussen kwam omdatze hun riedeltje af moesten draaien en gaven veel vage antwooren bij betaalbare kunst werd alles netjes afgewerkt nog maals bedankt hiervoor

geweldig

Had er al meer van maar een dikke 10 voor de service

Heb een wanddecoratie van 80 bij 80 cm besteld bij betaalbare kunst. Het is een wanddecoratie van glas met een foto van een uil en ziet eruit zoals op de website staat vermeld. De levering is netjes op tijd en het pakket is netjes en zeer goed verpakt. Dus al met al zeer tevreden. Een echte aanrader.

Mijn ervaring met betaalbarekunst is prima

Ik heb een metalen wanddecoratie gekocht. Levering was snel binnen een paar dagen. De begeleidende maitjes na het verzenden waren duidelijk. Waar je op moet letten bij verpakking e.d. Ook fijn, dat je de tijd hebt om te wennen en eventueel te retourneren. Zelf ben ik van schilderij naar metaal gegaan en moest best wel wennen. Hij hangt nu een week, en begin het steeds mooier te vinden.

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.