3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie bij vragen. Snelle levering, ondanks de vakantieperiode.

Pluspunten

Erg mooi schilderij voor zeer redelijke prijs

Niet echt. Het kost even tijd maar dat is ook logisch. De terugkoppeling over de levertijd kan wel beter (nu moest ik zelf contact opnemen om dit op te vragen.

Pluspunten

Ook ter plekke bekijken bleek mogelijk. Gevarieerd aanbod tegen schappelijke prijzen

Pluspunten

Kan geen punten opnoemen, gewoon goed bedrijf !!!

Pluspunten

allemaal mooie schilderijen opgesteld, zag er goed uit

toegankelijker, was een doolhof om er te komen

Pluspunten

Snelle en correcte levering van een heel mooi product

Ga zo door

Pluspunten

Snelle levering en snel antwoord toen ik een vraag had

Pluspunten

- vriendelijk, behulpzaam en op een fijne manier te woord gestaan. - Mooie werken. In de gallery zijn de schilderijen goed te bekijken. -Mooie website waar goede en duidelijke foto's op staan. De foto's op de website komen overeen met de daadwerkelijke schilderijen (nou, in werkelijkheid zijn de schilderijen nog mooier zelfs) - Goede service (medewerker heeft geholpen met het inladen van het schilderij in de auto en medewerker heeft mij ergens in het verzamelgebouw opgehaald toen ik had gebeld en had aangegeven dat ik de desbetreffende kamer niet kon vinden). - Al met al een hele goede indruk van het bedrijf. Klantvriendelijk en professioneel.

-Op de website staan bij de openingstijden bepaalde specifieke data vermeld waarop de gallery kan worden bezocht. Hierdoor was ik in de veronderstelling dat de gallery tijdelijk te bezoeken was, terwijl dit niet het geval is. Tip: openingstijden vermelden zonder daaraan een specifieke datum aan te verbinden. - Het vinden van het gallery in het verzamelgebouw is erg lastig. Het verzamelgebouw is enorm groot. Er wordt niet duidelijk aangegeven, met pijlen en nummers bijvoorbeeld, welke richting je uit moet lopen.

Pluspunten

Snel geleverd. Mooi produkt.

Pluspunten

Enig schilderij een blikvanger in de kamer. Kennissen zijn enthousiast. Was keurig verpakt en op tijd afgeleverd

Tot nu toe geen.

Pluspunten

Echt betaalbare kunst Makkelijk te bestellen Snelle levering

Pluspunten

Schilderij is super mooi geworden. Snelle en duidelijke communicatie.

Pluspunten

Zeer persoonlijke benadering van Erik en daarnaast een geweldig resultaat waar wij zeer tevreden over zijn !

Pluspunten

Betaalbarekunst.nl biedt een ruime keuze waarbij voor een ieder wel een kunstwerk naar zijn of haar smaak te vinden is. Ik ben in elk geval erg blij met mijn schilderij. Het staat prachtig!

Pluspunten

Goed contact via de telefoon. Schilderij werd goed verpakt geleverd. Zeer tevreden

Pluspunten

zeer goede service en duidelijke afspraken. Staat open voor al je wensen en ze leveren ook echt de kwaliteit die ze van tevoren aangeven. Leuke atelier met veel praktijk voorbeelden.

geen

Pluspunten

Prachtige galerie, groot assortiment

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi aanbod betaalbare kunst

Levering ver onder de maat. Werkelijke levertijd is twee weken geweest waar 1-5 werkdagen gecommuniceerd was. Levering door transportbedrijf bij de buren waarbij niet doorgegeven werd bij welke buren, geen leveringsbevestiging ontvangen. Dus continue er zelf achteraan moeten bellen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

kunstwerk uiteindelijk goed aangekomen. Is mooi en hangt naar ieders tevredenheud

Helaas nog geen kunstwerk ontvangen Zou 13 juni tussen 14:00 en 17:00 bezorgd worden Nu dus even geen positieve beoordeling

nvt

Pluspunten

Makkelijk communiceren

Pluspunten

Leuk persoonlijk contact, goed advies, snelle levering en natuurlijk... mooie kunst voor een redelijke prijs!

De presentatie in het attelier zou kunnen worden verbeterd, bijvoorbeeld door een aantal schilderijen op een ezel te zetten. Dat toont beter. De website is echt heel mooi.

Pluspunten

Duidelijke site, vriendelijke ontvangst in Gallery . Snelle levering en tegen een goede prijs.

Het is even zoeken voordat je de gallery in den Haag hebt gevonden.

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.